5 dkg hagyma, ½ dl olaj, 2-3 g fokhagyma, 7 dkg paradicsompüré, só, bors, reszelt gyömbér
1. A hagymát megpároljuk az olajban, hozzáadjuk a fűszereket, az egészet jól lepirítjuk, felöntjük vízzel, és jól kiforraljuk.
2. A víz mennyiségét úgy kell meghatározni, hogy kb. 1 dl mártás legyen adagonként.
3. Ha nagyon savanyú, egy kevés cukrot is adhatunk hozzá.
Aus allen Zutaten mit einem Löffel oder mit den Händen einen glatten Teig kneten und in runder Form auf einem mit Backpapier belegten Backblech ausbreiten. Je nach Geschmack kann d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virslit vékony karikákra vágjuk. A sugót a tésztára terítjük, a virslit rászórjuk. Megszórjuk reszelt sajttal, és sütőben megsütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKészítsd el és formázd meg kerekre a pizzatésztát. Az igazi olasz pizzaszószhoz most sincs szükség másra, minthogy körkörös mozdulatokkal szétterítsd a pizzatésztán a sűrű passzí...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesTegyük egy keverőtálba a liszteket, a sót, az instant élesztőt, keverjük össze, majd lassan, fokozatosan adagoljuk hozzá a vizet, és alaposan dagasszuk ki. (Picit ragadós lesz, de...
Elkészítési idő: 1 óra 40+25 per Nehézség: Könnyű