40 dkg szárnyasaprólék, 8 dkg sárgarépa, 5 dkg gyökér, 2 dkg zeller, 4 dkg zöldborsó, 2 dkg vöröshagyma, 2 ek étolaj, só, törött bors, petrezselyemzöld
1. Az apróra vágott vöröshagymát aranysárgára pirítjuk.
2. Hozzáadjuk az összevágott aprólékot és a kis kockákra vágott zöldséget.
3. Sózzuk, borsot szórunk bele és puhára főzzük.
A felforrósított zsiradékon pirítsd meg a hagymát. Ha megpirult, szórd rá a lisztet. Add hozzá a lencsét és a húskockákat. Engedd fel bőven vízzel. Ízesítsd a levet babérlevéllel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk és karikára vágjuk. Kevés zsiradékon átfuttatjuk a felkarikázott zöldségeket és a zöldborsót. Megkavarjuk, picit megpirítjuk, a tűzről lehúzzuk, majd pi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPaleo májgombóc recept: 170 g pulykamáj 1 kisebb fej hagyma 1/2 kk. bors 1/2 kk. majoranna 2 gerezd fokhagyma só (ízlés szerint) 80 g Casava dara (Cassava dara ITT!) A dara...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz olajban pattogásig hevítjük a köménymagot, majd félrehúzva megszórjuk a liszttel, és addig pirítjuk, míg a habzás megszűnik, és világosbarna színű lesz. Belenyomjuk a fele fokh...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű