főtt tojás, kolbász, palacsinta, vegeta, reszelt sajt, tejföl
1. Fogunk egy jénait, és beleteszünk két palacsintát.
2. Erre tesszük a felkarikázott tojást és kolbászt.
3. Vegetát hintünk rájuk, majd újabb két palacsintát rakunk rá.
4. Erre újból kolbász és tojás kerül. Így folytatjuk a rétegezést, fontos, hogy legfelülre palacsinta kerüljön!
5. Ezt megkenjük tejföllel, majd kb. negyed órára sütőbe tesszük.
6. Végül a reszelt sajttal megszórjuk, és már kínálhatjuk is.
A vöröshagymát meghámozom, megmosom és felaprítom. Egy serpenyőben felhevítem az olajat és a hagymát üvegesre dinsztelem rajta. Közben felkarikázom a virsliket, majd a hagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVan egy jó kis jénaim fedővel, kiolajoztam. Tettem egy réteg laskát szárazon. Rá túrót megsózva, borsozva. Arra egy réteg vékonyra szelt angol szalonnát. Megint laska, túró, só...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy serpenyőben kevés vajat hevítünk. Amikor már elég forró, rászórjuk a 4 evőkanál lisztet és aranyszínűre pirítjuk. Ha a liszt már aranyszínű, felöntjük a tejjel, tejszínt és fo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttps://siglikonyhaja.wordpress.com/2010/05/04/borjukotel/
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű