5 tojás, 2 piros paprika, 1 ek mustár, 2 ek majonéz, só
1. A paprikákat megmossuk, szárazra töröljük, majd vasplatnin vagy sütőben megsütjük, megégetjük.
2. Vizes kézzel lehámozzuk a héját, és a beléből a magokat kiszedjük.
3. A tojásokat keményre főzzük, majd kettőbe vágjuk, a sárgáját óvatosan kivesszük.
4. A tojássárgákat a paprikával együtt botmixerrel pürésítjük, hozzáadjuk a mustárt és a majonézt, majd ízlés szerint sózzuk.
5. A krémet a fél tojásokba töltjük.
1. A paprikákat megmossuk, szárazra töröljük, majd vasplatnin vagy sütőben megsütjük, megégetjük. 2. Vizes kézzel lehámozzuk a héját, és a beléből a magokat kiszedjük. 3....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Apróra vágunk 30 dkg sonkát, 6 db főtt tojást, 1 nagy lila hagymát, 3-4 csemege uborkát. 2. Összekeverünk 1 nagy tubus majonézt, 1 nagy tejfölt, 2 dl vízben főtt 1 leveskock...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKéses aprítóban kikeverem a halat a hagymával Hozzáadom a mustárt/citromlevet és a lágy vajat Hűtőbe teszem, pár órára
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA töltelékhez a húst kisebb kockákra vágjuk, sóval, borssal, csilivel fűszerezzük, és negyedórát állni hagyjuk. A külső levelétől megfosztott póréhagymát vékonyan felkarikázzuk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű