20 dkg virsli, sugo, 20 dkg füstölt sajt
A virslit vékony karikákra vágjuk. A sugót a tésztára terítjük, a virslit rászórjuk. Megszórjuk reszelt sajttal, és sütőben megsütjük.
Mérjük ki az élesztőt. Ez a legegyszerűbben úgy történik, hogy mérlegen kimérünk 1 grammot, ezt feloldjuk 49gr vízben, majd egy kevés számolgatás után a megfelelő mennyiségű éleszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A sugót a tésztára terítjük, megszórjuk reszelt sajttal, rátesszük a főtt, metéltre vágott csirkemellet. 2. Oreganóval ízesítjük, és sütőben megsütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz élesztőt langyos, vízben felfuttatjuk, úgy adjuk hozzá a többi előkészített alapanyaghoz. A töltelék: 1 doboz pápai löncshús (400 gr.) és 1 nagy tekercs pizzakrém fele. 2 zsemle...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA leveles tésztát kinyújtjuk. Megkenjük az egészet pizzakrémmel, majd fűszerezzük. Az egyik felére sajtot reszelünk, majd ráhajtjuk a pizzás részt. Vékony csíkokra vágjuk, megcsava...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű