2 tasak MAGGI Fortélyok tésztára Bolognai spagetti alap
1 pohár tejföl
2 db paradicsom
2 szelet sonka
2 evőkanál olaj
10 dkg sajt
50 dkg darált hús
30 dkg tészta
425 ml konzerv barnabab
A sütőt melegítsük elő 200 fokra, a paradicsomokat mossuk és tisztítsuk meg, majd vágjuk kockára. A sonkaszeletek csíkozzuk fel, a babot csepegtessük le.
Egy edényben 2 evőkanál olajat forrósítsunk fel és pároljuk elő a darált húst benne. Adjuk hozzá a sonkát, a vizet és a 2 tasak MAGGI Tésztás fortélyok Bolognai spagetti alapot, majd főzzük együtt őket, amíg forrni nem kezdenek, végül öntsük hozzá a lecsepegtetett babot.
Tegyünk hőálló tálba 30 dkg nyers tésztát és oszlassuk el rajta a darált húsos szószt úgy, hogy mindenhol elfedje.
Szórjuk az étel tetejére a felkockázott paradicsomokat, öntsük rá a tejfölt és végül reszeljünk rá sajtot, majd a sütőben 30 percig süssük.
később
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olívaolajon megfuttatjuk a hajszálvékony szeletekre vagy nagyon finomra vágott fokhagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, egészben hagyott koktélparadicsomokat. Pár perc alatt átf...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztának felrakjuk a vizet forrni rakunk bele sót,ha forr kifőzzük a tésztánkat leszűrjük szilvalekvárral összekeverjük,pici olajjal és jénaiba rakjuk kicsit átsüssük.Porcukorra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy lábasban olajat hevítek, belekeverem a paradicsomot, sózom, fűszerezem, felöntöm a vízzel és a tejjel, majd felforralom. A húst elkeverem a tojással, sóval, zúzott fokhagymáva...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű