2 tasak MAGGI Fortélyok tésztára Bolognai spagetti alap
1 pohár tejföl
2 db paradicsom
2 szelet sonka
2 evőkanál olaj
10 dkg sajt
50 dkg darált hús
30 dkg tészta
425 ml konzerv barnabab
A sütőt melegítsük elő 200 fokra, a paradicsomokat mossuk és tisztítsuk meg, majd vágjuk kockára. A sonkaszeletek csíkozzuk fel, a babot csepegtessük le.
Egy edényben 2 evőkanál olajat forrósítsunk fel és pároljuk elő a darált húst benne. Adjuk hozzá a sonkát, a vizet és a 2 tasak MAGGI Tésztás fortélyok Bolognai spagetti alapot, majd főzzük együtt őket, amíg forrni nem kezdenek, végül öntsük hozzá a lecsepegtetett babot.
Tegyünk hőálló tálba 30 dkg nyers tésztát és oszlassuk el rajta a darált húsos szószt úgy, hogy mindenhol elfedje.
Szórjuk az étel tetejére a felkockázott paradicsomokat, öntsük rá a tejfölt és végül reszeljünk rá sajtot, majd a sütőben 30 percig süssük.
Az üvegesre pirított hagymához hozzáadjuk a borsót és puhára pároljuk, majd a kis kockákra vágott sonkát, együtt pároljuk tovább, majd Jól elkeverjük, felöntjük tejszínnel, és pá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz instant élesztőt elkeverem a cukorral, langyos vízzel, olíva olajjal. A lisztet meglangyosítom, majd hozzákeverem a sót, és az oregánót. A "kovászba" beleadagolom a lisztet, rob...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KözepesAz élesztőt felfuttatjuk 250 ml langyos vízben, amihez hozzáadtunk egy ek cukrot. Amikor az élesztő felfutott hozzáöntjük a liszthez. Ezt jól eldolgozzuk, hozzáadjuk a sót és az ol...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesA sonkát, paprikát, póréhagymát apróra daraboljuk, a sajtot lereszeljük. Egy tálba tesszük a tejfölt, hozzáadjuk a többi hozzávalót, sózzuk ha kell és jól összekeverjük. 3 részre...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű