40 dkg spagetti
1 fej fokhagyma
20 dkg gomba
50 dkg csirkemell
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
3 dl tejszín
5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet ételízesítő
1 kanál finomliszt
A spagetti tésztát főzzük ki forró vízben egy csipetnyi sóval.
A csirkemellet vágjuk csíkokra és kevés olajon pirítsuk meg.
Ha kifehéredett,akkor adjuk hozzá a finomra vágott fokhagymát és a szeletekre vágott gombát.
Tetszés szerint ízesítsük ,majd szórjuk meg egy kanál liszttel és engedjük fel tejszínnel és forraljuk ki.
A tejszínes ragut forgassuk össze a kifőzött spagettivel és akár reszelt sajttal megszórva kínáljuk.
Az elkészítés ugyanúgy működik, mint a hagyományos palacsinta esetében, a hozzávalókat tegyük egy tálba, majd kavarjuk ki jó alaposan. A tésztát nem szükséges pihentetni, már süthe...
Elkészítési idő:Az élesztőt felfuttatjuk a tejjel cukorral. Mindent összekeverünk, jól kidolgozzuk hagyjuk kelni. Addig a töltelékhez valókat felkockázzuk és összekeverjük. A tésztát kinyújtjuk fé...
Elkészítési idő: 80 perc