40 dkg spagetti
1 fej fokhagyma
20 dkg gomba
50 dkg csirkemell
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
3 dl tejszín
5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet ételízesítő
1 kanál finomliszt
A spagetti tésztát főzzük ki forró vízben egy csipetnyi sóval.
A csirkemellet vágjuk csíkokra és kevés olajon pirítsuk meg.
Ha kifehéredett,akkor adjuk hozzá a finomra vágott fokhagymát és a szeletekre vágott gombát.
Tetszés szerint ízesítsük ,majd szórjuk meg egy kanál liszttel és engedjük fel tejszínnel és forraljuk ki.
A tejszínes ragut forgassuk össze a kifőzött spagettivel és akár reszelt sajttal megszórva kínáljuk.
A vajat közepes lángon felolvasztjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott pancettát és a fokhagymát. Ha a fokhagyma aranybarnára pirult, kivesszük. A spagettit lobogó sós vízb...
Elkészítési idő:Az olivaolajat fölmelegitjük és az apróra vágott vöröshagymát és a szalonnát elkezdjük piritani,dinsztelni. Amikor már majdnem elérte a kivánt szint akkor a földarabolt fokhagyma g...
Elkészítési idő:Kevés langyos tejjel, a liszttel, a cukorral és élesztővel kovászt készítünk. A többi porcukorral, és a vaníliás cukorral a tojás sárgákat habosra keverjük, hozzá öntjük a tej...
Elkészítési idő: 1óra 45 perc