ízlés szerint só
3 dl főzőtejszín
2 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
szükség szerint olaj
ízlés szerint bors
50 dkg gomba
ízlés szerint petrezselyemzöld
7 dl húsleves
A gombát felszeleteljük, a vöröshagymákat felaprítjuk.
Olajon megpirítjuk, a vöröshagymát és a gombát, fűszerezzük, majd a levest ráöntjük. Amikor megpuhult a gomba, botmixerrel leturmixoljuk, beleöntjük a tejszínt és elkeverjük.
1. A babot előző este tálba tesszük és felöntjük vízzel, beáztatjuk. A csülköt darabokra vágjuk, és szintén beáztatjuk egy másik tálba. Ezt érdemes megkóstolni, mert csak akkor kel...
Elkészítési idő: 3 óraA megmosott málnából a legszebb szemeket kiválogatjuk, és félretesszük. A többit meghintjük őrölt fahéjjal, vaníliás cukorral és kristálycukorral. Hozzáreszeljük a narancs és a c...
Elkészítési idő: 30 percAz olajat egy kis fazékban felhevítjük, rádobjuk a zúzott fokhagymát, megpirítjuk. Sózzuk, bazsalikomozzuk, ráöntjük a feldarabolt paradicsomot. Botmixerrel egyneművé...
Elkészítési idő: 20 perc