1 csapott evőkanál MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
10 dkg gomba
ízlés szerint kakukkfű
ízlés szerint bors
szükség szerint olaj
szükség szerint liszt
szükség szerint zsemlemorzsa
ízlés szerint majoránna
szükség szerint tojás
1 fej vöröshagyma
3 evőkanál olívaolaj
10 szelet karaj
A hússzeleteket kiklopfoljuk, a gombát megtisztítjuk, megmossuk és szeletekre vágjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk.
A karajszeleteket megszórjuk MAGGI Ízvarázs ételízesítővel, megborsozzuk és állni hagyjuk.
Közben a vöröshagymát olajon megdinszteljük, rátesszük a gombát és MAGGI Ízvarázs ételízesítővel, valamint a fűszerekkel ízlés szerint ízesítjük. Együtt pároljuk, amíg a gomba megpuhul.
Ezután a hússzeletekre halmozzuk a gombás tölteléket, összetekerjük és ha szükséges összetűzzük hústűvel, hogy a töltelék ne folyjon ki.
A töltött tekercseket lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk és forró olajban közepes lángon kisütjük.
A húst klopfolni sózni lisztbe megforgatni és 2 ek zsirba elősütni. Pirulásig kiszedni és félretenni míg mind megsül. A fokhagymát a visszamaradt zsiradékon piritani, épp csak ad...
Elkészítési idő:A hagymát és fokhagymát kevés olajon megsütöm. A húshoz hozzá adom a felvert tojást fokhagymát, hagymát petrezselymet izésítem sóval borssal.További lépések, ahogy a fotón is látsz...
Elkészítési idő: 1 óraA húst megmossuk, felvágjuk, és egy tálba tesszük. A bort és a fűszereket összekeverjük a zúzott fokhagymával, hozzáadunk 2 evőkanál olajat és átkenjük vele a húsokat. Lefedjük és...
Elkészítési idő: 1 óra