1 csapott evőkanál MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
10 dkg gomba
ízlés szerint kakukkfű
ízlés szerint bors
szükség szerint olaj
szükség szerint liszt
szükség szerint zsemlemorzsa
ízlés szerint majoránna
szükség szerint tojás
1 fej vöröshagyma
3 evőkanál olívaolaj
10 szelet karaj
A hússzeleteket kiklopfoljuk, a gombát megtisztítjuk, megmossuk és szeletekre vágjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk.
A karajszeleteket megszórjuk MAGGI Ízvarázs ételízesítővel, megborsozzuk és állni hagyjuk.
Közben a vöröshagymát olajon megdinszteljük, rátesszük a gombát és MAGGI Ízvarázs ételízesítővel, valamint a fűszerekkel ízlés szerint ízesítjük. Együtt pároljuk, amíg a gomba megpuhul.
Ezután a hússzeletekre halmozzuk a gombás tölteléket, összetekerjük és ha szükséges összetűzzük hústűvel, hogy a töltelék ne folyjon ki.
A töltött tekercseket lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk és forró olajban közepes lángon kisütjük.
Sertésborda elkészítése: A bordákat megmossuk, megtöröljük papírtörlővel. Széleit 3-4 helyen bevágjuk. Megszórjuk a fűszerekkel, majd egy serpenyőben 1 ek olajon mindkét oldalukat...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA tepertőt apróra vágjuk és egy tálba tesszük, a hagymát is megtisztítjuk, felszeleteljük, majd mellé tesszük és hozzáadjuk a vajat és a krémsajtot is, majd fűszerezzük és robotgép...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA cigánypecsenye tarjából készítve a legfinomabb. Annyi vékony szelet szalonnát szelek amennyi szelet húst készítek, majd bevagdosom őket. A szalonnákat beleteszem egy tányérba é...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: KözepesAkkor szoktam csinálni mikor csinálok töltött káposztát és marad töltelék. Bepanírozom a tölteléket liszt,tojás amibe egy pici tejet rakok,zsemlemorzsa.És közepesen forró olajba s...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű