csipet só
1 üveg sűrített paradicsom
2 ek. kristálycukor
2 ek. zsír
1 ek. liszt
1 kk. pirospaprika
A zsírt felolvasztjuk és 1 ek. lisztet belekeverünk, így kapunk egy rántást.
A tűzhelyről levéve beletesszük a pirospaprikát és a sűrített paradicsomot, majd jól kikeverjük.
Egyet forralunk rajta, végül belekeverjük a kristálycukrot és készen is van.
A kesudiót kávédarálóban porrá őrlöm, majd az összetevőket alaposan összekutyulom – ha túl sűrű volna, még egy kis kókuszkrémmel hígítom. Aki szereti a mustárt, meglepheti magát eg...
Elkészítési idő:A koriandert és fekete borsot kávédarálóval enyhén szemcsésre őröljük, majd a többi hozzávalóval összekeverjük és jól záródó üvegben, vagy fémdobozban sötét helyen tároljuk. Tip...
Elkészítési idő:A kölest megmossuk, majd feltesszük kétszeres mennyiségű vízbe főni. Amikor forr, lefedjük, takarékra vesszük a tüzet, és 10 percig pároljuk. Majd ha elkészült, még lefedve 5 perc...
Elkészítési idő:Szinte olyan mint az igazi: " paradicsomos " húsgombóc csak nomatoval. Nomato : 1 rész répa, 1 rész cékla , fél rész édesburgonya , fél rész sütőtök. A zöldségeket összevágo...
Elkészítési idő: