25 dkg gomba
fél fej vöröshagyma
5 dkg liszt
2 dl Meggle Mesterkrém (főzőtejszín)
4 dl alaplé (ha nincs akkor 4 dl víz + leveskocka)
kevés olaj
Petrezselyem, majoránna
A hagymát nagyon apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt gombát és megpirítjuk.
Fűszerezzük, sóval, borssal, egy pici majoránnával és petrezselyem zölddel, majd felöntjük az alaplével.
Egy nagyon picit forraljuk, majd a főzőtejszínnel és a liszttel besűrítjük.
Az eredeti bolognai szósz elkészítéséhez először egy konyhai turmixgép vagy aprítógép segítségével aprítsd fel a répát, hagymát és zellert egészen apró, pürészerű állagúra. Ha ninc...
Elkészítési idő: 2 ora 35 perc Nehézség: Könnyű1. A hagymát apróra szeleteljük és kevés olívaolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát is, majd a felszeletelt paradicsomot. 2. A paradicsomlével felöntjük és bele...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kaprot apróra vagdossuk. Zsiradékon megpároljuk a kaprot, felöntjük vízzel, sózzuk, kevés ideig főzzük. A tejfölből, lisztből víz hozzáadásával habarást készítü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A hagymát apróra, a camembert-t kis darabokra vágjuk. 2.Összekeverjük, a sörrel, mustárral, vajjal fellazítjuk, beleszórjuk a fűszereket. 3.Botmixerrel pürésítjük. Akkor az iga...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű