25 dkg gomba
fél fej vöröshagyma
5 dkg liszt
2 dl Meggle Mesterkrém (főzőtejszín)
4 dl alaplé (ha nincs akkor 4 dl víz + leveskocka)
kevés olaj
Petrezselyem, majoránna
A hagymát nagyon apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt gombát és megpirítjuk.
Fűszerezzük, sóval, borssal, egy pici majoránnával és petrezselyem zölddel, majd felöntjük az alaplével.
Egy nagyon picit forraljuk, majd a főzőtejszínnel és a liszttel besűrítjük.
4 narancsot megpucolunk, a fehér részt nagyjából leszedjük, majd rozmaringgal és 2 dl 100%-os narancslével összeturmixoljuk (darabosra). Közben odateszünk olvadni egy kis vajat kók...
Elkészítési idő:A gyümölcslevet felforraljuk. Az ételkeményítőt 3 evőkanál vízzel simára keverjük majd a forró gyümölcslébe öntjük, belekaparjuk a vanília rúd belsejét, és hozzáadjuk a cukrot. Újr...
Elkészítési idő:A tormát lereszeljük, elkeverjük a tejföllel és a húslevessel Ecettel és a MAGGI Ízvarázs ételízesítővel ízesítjük
Elkészítési idő: