• fél kg szűzérme
• 10 dkg szeletelt bacon
• bébi spenót
• sajt
• cukkini
• paradicsom
• fokhagyma
• só, bors
• fogpiszkáló
• olaj
• gorgonzola sajt
• dió
• boglyas tészta (piradella)
Vizet forralni, tésztát beletenni.
Szűzérmébe sajtot, cukkinit tenni. Ezt baconbe tekerni és megsütni.
Mellé tenni: spenótot, cukkinit, paradicsomot, fokhagymát, sajtot.
Ha a tészta megfőtt, a hús pedig megsült, tálalunk.
A szalonnát apró kockára vágjuk és forró serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját, majd egy szűrőlapáttal papírtörlőre szedjük. A szalonnazsíron megdinszteljük az apróra vágott hagymát,...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesHúsokat hideg vízbe tenni Lassú tűzön, habját néha leszeve 3-4 órát főzni Ha a hús már leválik a csontról, tálcára kiszedni, kicsontozni Levet leszűrni, lehűteni, zsírját hidege...
Elkészítési idő: Fél nap Nehézség: KözepesKeverje össze a sót, borsot, fokhagymát és hagymaport, kakukkfüvet, rozmaring és paprika * A csirkecombokat mindkét oldalon ízesítjük a fűszerkeverékkel * Csavarja be az ízes...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, grillfűszerrel megszórjuk. A kolbászt és a paprikákat apró kockákra vágjuk és összedolgozzuk a sajttal. Ízesítjük sóval és őrölt fehér bo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű