menu

Családireceptkönyv.hu

bevonó ez a jó


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1 kg porcukor,hozzákeverni 1 kanál Tylose port és 1 kanál Xanthan gumit
1/2 cup v.120 ml szirup
5 kanál víz
1 kanál zsír
1 kanál ecet v, citromlé
1 kanál glicerin

Elkészítés:


a folyékonyakat összekeverjük és 20mp mikróba tesszük.
Hozzáöntjük a szárazhoz és gyúrjuk.


































áááá

bevonó ez a jó

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Borbála
Vargáné Orbán Anikó mézeskalácsa
Vargáné Orbán Anikó mézeskalácsa

A tojásokat enyhén verjük fel. A lisztet és a porcukrot szitáljuk össze a szódabikarbónával. A kikristályosodott mézet olvasszuk fel. A sütés előtti napon állítsuk össze a tésztát,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar ZSERBÓGOLYÓ
ZSERBÓGOLYÓ

Daráld le a kekszet és a diót, add hozzá a baracklekvárt (lehet cukormentes is) és a rum aromát, majd kézzel jól dolgozd össze. A masszából formázz golyókat. Ehhez az kell, hogy e...

Elkészítési idő: 30 PERC
Nehézség: Könnyű
share
Csokoládés tejszínhab - OK
Csokoládés tejszínhab - OK

1. Egy tálban a főzőcsokoládét gőz fölött meglágyítjuk. 2. Ha langymelegre hűlt, a tejszínnel elkeverjük és jégre állítjuk. 3. Ha már jól lehűlt, elektromos habverővel habb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Dóri
Zabpehelylisztes palacsinta sárgabaracklekvárral
Zabpehelylisztes palacsinta sárgabaracklekvárral

1. A tojásokat a liszttel gyors mozdulatokkal simára keverjük egy keverőtálban, majd fokozatosan felengedjük a tejjel és továbbra törekszünk arra, hogy sima palacsinta tésztát kapj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk