3 db pl barack
fél alma
1kk édesítő
fél óra főzés,1 kk zseletin előáztatva,10mp mikró aztán bele a lekvárba
A paradicsomot szűrőkanállal 20 másodpercig lobogva forró vízbe mártjuk, majd lecsepegtetjük, a héjukat lebontjuk, a zöld részüket kivágjuk, majd a paradicsomokat 4-6 felé darabolj...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítése: 1. A narancsokat citruspréssel (sima facsaróval) kifacsarjuk. Ne használjunk gyümölcscentrifugát, csak ha nem bánjuk, ha kesernyés lesz a lekvárunk, mert a rostok,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A dinnye húsát a magoktól megtisztítva kis kockákra vágjuk. 2. Minden kg-hoz 1 egész megmosott citromot kockára vágunk és 40 dkg cukorból egy deci vízzel sűrű szirupot főzün...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézőzés előtti este: a kimagozott szilvát egy lábasba tesszük, ráöntjük a cukrot, amitől az másnap reggelre egy kis levet enged. Reggel: rúdmixerrel jól összedolgozzuk, majd a fahéjj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű