3 db pl barack
fél alma
1kk édesítő
fél óra főzés,1 kk zseletin előáztatva,10mp mikró aztán bele a lekvárba
A sárgabarackokat megmossuk, majd kisebb adagokban forró, lobogó vízbe dobjuk egy-két percre, szűrőkanállal kivesszük, lehúzzuk a héjukat, kivesszük a magjukat és negyedekb...
Elkészítési idő: 240 perc Nehézség: KönnyűBodza virágokat leszedjük a vastag szárakról, minél kevesebb zöld maradjon rajta. Hozzáadjuk a mosott felkarikázott citromot, 1,2l vizet és egy napig állni hagyjuk. A citromok levé...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA cukkinit megtisztítjuk, eltávolítjuk a magokat és lereszeljük. Adjuk hozzá a két citrom levét, majd fedő alatt puhára pároljuk, majd mehet hozzá a cukor, botmixerrel pürésítjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: 1. A narancsokat citruspréssel (sima facsaróval) kifacsarjuk. Ne használjunk gyümölcscentrifugát, csak ha nem bánjuk, ha kesernyés lesz a lekvárunk, mert a rostok,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű