Családireceptkönyv.hu

LEKVÁR főzés


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 db pl barack
fél alma
1kk édesítő

Elkészítés:


fél óra főzés,1 kk zseletin előáztatva,10mp mikró aztán bele a lekvárba

LEKVÁR főzés

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Lekvárok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Paradicsomdzsem
Paradicsomdzsem

A paradicsomot szűrőkanállal 20 másodpercig lobogva forró vízbe mártjuk, majd lecsepegtetjük, a héjukat lebontjuk, a zöld részüket kivágjuk, majd a paradicsomokat 4-6 felé darabolj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Mónika
Karácsonyi narancslekvár expressz gyorsan
Karácsonyi narancslekvár expressz gyorsan

Elkészítése: 1. A narancsokat citruspréssel (sima facsaróval) kifacsarjuk. Ne használjunk gyümölcscentrifugát, csak ha nem bánjuk, ha kesernyés lesz a lekvárunk, mert a rostok,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Sárgadinnyedzsem - OK
Sárgadinnyedzsem - OK

1. A dinnye húsát a magoktól megtisztítva kis kockákra vágjuk. 2. Minden kg-hoz 1 egész megmosott citromot kockára vágunk és 40 dkg cukorból egy deci vízzel sűrű szirupot főzün...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Hajni
Szilvalekvár egyszerűen***
Szilvalekvár egyszerűen***

őzés előtti este: a kimagozott szilvát egy lábasba tesszük, ráöntjük a cukrot, amitől az másnap reggelre egy kis levet enged. Reggel: rúdmixerrel jól összedolgozzuk, majd a fahéjj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk