menu

Családireceptkönyv.hu

LEKVÁR főzés


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 db pl barack
fél alma
1kk édesítő

Elkészítés:


fél óra főzés,1 kk zseletin előáztatva,10mp mikró aztán bele a lekvárba

LEKVÁR főzés

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Lekvárok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Erika
Sütőtök lekvár
Sütőtök lekvár

A sütőtököt előzetesen megsütjük, majd a héjától leválasztva kis kockákra daraboljuk. Az omlós, kockázott sütőtököt villával összetörjük (ki mennyire szereti homogénen, maradhatnak...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsike
Eperdarabos eperlekvár cukor nélkül, tartósítószerme
Eperdarabos eperlekvár cukor nélkül, tartósítószerme

Az üvegeket, a lábast, a szedőkanalat és az ép, sérülésmentes kupakokat forró, mosószeres vízben elmosogatjuk, alaposan elöblítjük. A üvegeket egy tepsi hideg vízbe állítjuk és ki...

Elkészítési idő: kb 4 nap (pihi)
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Réka
2017. évi lekvárok
2017. évi lekvárok

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
ALMA
ALMA

A vizet feltesszük melegedni, beleszórjuk az őrölt fahéjat és a gyömbért és belereszelünk egy fél szerecsendiót. Nagyjából 20 percig rotyogtatjuk. Közben az almákat,héjával együ...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk