37 gr pudding vagy keményítő
1 csipet só
150gr tej
100 gr cukor és vanília esszencia
350 gr tej
250 gr vaj
A 350 gr tejet felforralni
A150 gr tejbe belekeverni a cukrot ,puddingot.
A forró tejben elkeverni,lassan felfőzni,kihüteni.
A vajat nagyon habosra felverni és 2 kanalakként belekeverni a kihült puddingot.
Kész..
A tészta hozzávalóit gesztenye massza+darált keksz +porcukor+1 cs vanília cukor+tejjel jól összedolgozzuk.A krémes port a tejel jól kikavarjuk.A gesztenye masszánkat tepsibe nyomk...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: NehézA kekszet darabokra tördeljük. A csokoládét is feldaraboljuk és a vajjal együtt egy edénybe tesszük, felolvasztjuk, amikor már folyékony, hozzákeverjük a tejszínt is. A kekszet bel...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA kókusztejet melegítsd fel egy lábasban, majd kapcsold le a tűzhelyet, és tedd bele a darabokra tört csokoládét, és hagyd szétolvadni pár perc alatt. Időnként keverd meg, a végén...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézUgyanazzal a bögrével mérünk ki mindent. (Én egy 2,5 decis bögrével dolgozom. A tejet összemelegítjük a vízzel. Mikor kezdene felindulni, belekeverjük a cukrokat, fahéjat, vanil...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű