1 ek. CMC por 5 gr
1 ek. porcukor 20 gr
2 ek. kukoricakeményítő20 gr
1/4 tk. tojásfehérje porvagy 2 gr tojásfehérje
5 gr glükóz
100 mlcsésze forrásban lévő víz
Esetleg titán-dioxid (gyógyszertárakban, cukrászkellékes üzletekben kapható), hogy fehérebb legyen.
A száraz hozzávalókat egy tálkában összekevered, majd apránként adagolod hozzá a vizet.
Valószínűleg kicsit több kell bele, mint amennyi a hozzávalók közt szerepel.
Trutyit gyúrunk belőle. Azt a trutyit fogjuk a csipkemintázóba beleeszközölni.
A tejszínben olvasszuk fel oldódásig a csokoládét. Hagyjuk hűlni! A mascarponét keverjük el a tejjel, majd öntsük a már szobahőmérsékletűre hűlt csokihoz.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz- először a tápióka gyöngyöt áztasd be 10 percre vízbe - ezután öntsd hozzá a kókusztejet, langyosítsd fel, majd mehet hozzá az eritrit is - alacsony lángon, folyamatosan keverve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy mikrózható edényben tegyük a mazsolát, mogyorót, pisztáciát és a rumot, és melegítsük 50 másodpercig . Keverjük át, majd újabb 30 másodpercre rakjuk be. 2. Keverjük össze a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások sárgáját a liszttel és a cukorral habosra keverem. A tejet melegen hozzákeverem, amibe a narancsok reszelt héját is hozzáadom. Éppen csak felrottyantom. Még langyosan más...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű