2 darab (20 dkg) Camping Tejszínes sajtkrém, 1 db póréhagyma, 5dkg teavaj, 2dl főzőtejszín, 1 liter víz, 2 leveskocka
z apróra vágott póréhagymát vajon megpároljuk, hozzá adjuk a sajtkrémet, főző tejszínt, leveskockát. Felengedjük vízzel, és ízesítjük sóval, és borssal. Készre főzzük. Tálaláskor megszórjuk petrezselyem zölddel, és pirított zsemlekockát adhatunk mellé.
A zellert pucoljuk, mossuk, apró kockákra vágjuk. Az egyik csokor petrezselyem leveleit apróra vágjuk. A zellert és a petrezselymet vízben, úgy, hogy ellepje, főni tesszük, sózzuk...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű1. Az olajban apróra vágott vöröshagymát fonnyasztunk, beletesszük a zúzát és az aprólékot, megszórjuk pirospaprikával, vízzel felengedjük és megsózzuk. 2. Amikor a hús félig m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát pörcre sütöttem majd mellette a kolbászt is, egy tálba kivettem és félreraktam, a zsírra dobtam a vöröshagymát, megdinszteltem, ment rá a krumpli, a fűszerek, felöntött...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTisztítsd meg a zöldségeket, és ízlés szerint vágd nagyobb darabokra. A nyakat alaposan mosd át, és hideg vízben tedd fel főni. Ha felforr, habozd le. Rakd bele a paprikát, a hagym...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes