20 dkg tk. liszt
20 dkg durum liszt
15-20 dkg sült tök
6 dkg darált mák
6 dkg eritrit
10 dkg margarin
1 db tojás
reszelt citromhéj
vanília aroma
fahéj,
reszelt gyömbér
Hozzávalókat összegyúrjuk, nyújtjuk, szaggatjuk, kisütjük, töltjük.
A barna cukrot és a vizet keverd összem, és forrald fel. Ha a felforralással megvagy, akkor tedd bele a hagymát, és hagyd tovább főni. Amikor már 15 percen át főtt ez a külön...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és a margarin felén nagy lángon hirtelen megsütjük. Közben a brokkolirózsákat fagyott állapotban forró sós vízben megfőzz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt rózsáira szedem és megpárolom, ezután lecsepegtetem és botmixerrel összetöröm. Az edénybe hagyom hűlni, ezután belekeverem a sajtot a fűszereket és a legvégén a tojás. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mézet és a mákot tegyük egy melegíthető üvegedénybe. Gőz fölött kevergetve melegítsük össze, tegyünk hozzá kevés vizet, hogy keverhető masszát kapjunk. Ne melegítsük túl, semmiké...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű