2 csg babapiskóta,
50 dkg gesztenyemassza,
25 dkg mascarpone,
1 dl folyós tejszín (nem hab),
tej,
rum ízlés szerint,
15 dkg étcsokoládé,
kevés olaj.
Először a krémet készítem el. A gesztenyemasszát kikeverem a mascarponével, a tejszínnel és legalább 1 evőkanál rummal. Rendkívül finom krém lesz belőle. Ezután egy kisebb tálat folpakkal kibélelem. A babapiskótákat éppen csak belemártom a rumos tejbe, elázni nem szabad neki. Majd sorba kirakom a piskótával a tálat és az aljára is teszek. Majd a krém felét belesimítom. Újra piskóta, majd a krém másik fele következik. Végül piskótával zárom le. A folpakkal betakarom és egy kistányért teszek rá . Másnap reggelig hűtőbe teszem. Kiborítom egy tálra, lehúzom róla óvatosan a folpakkot . Gőz fölött felolvasztom a csokit és belekeverem az olajat. Ha kicsit hűlt, akkor rákenem a tortára. Úgy szeletelem, mint a tortát és tejszínhabbal tálalom. Rendkívül finom, ünnepi sütemény. Marcipánból kiszúrt csillagokkal díszítem.
amikor minden kihűlt összerakjuk: a tésztára egyenletesen rákenjük a krémet, majd rá a pudingos üdítőt, 1.5 órára betesszük a hűtőbe
Elkészítési idő:18 kanál vizben felolvasztunk 15 dkg margarint, beleszórunk 28 dkg lisztet, kevergetve péppé főzzük , levesszük a tűzről és egy kicsit hűtjük.Utána egyenként 6 tojást beledolgozunk...
Elkészítési idő:1. A darált kekszet összegyúrjuk a többi hozzávalóval (kivéve a négyzet alakú kekszeket). Utoljára adjuk hozzá a tejet, mert abból csak annyi kell, hogy jól összeálljon a massza, d...
Elkészítési idő: