4 csirkecomb
1 kg burgonya
1 paradicsom
6 gerezd fokhagyma
petrezselyemzöld
őrölt pirospaprika
só, bors
olaj
A megtisztított burgonyát nagyobb darabokra vágjuk és kiolajozott tepsibe, vagy hőálló edénybe tesszük. A paradicsomot felszeleteljük és hozzákeverjük, a zúzott fokhagymával együtt. A húsokat átkenjük a fűszerekkel és a burgonyára fektetjük, öntünk rá 1 dl vizet és 180 fokos sütőben aranybarnára sütjük. Időnként megforgatjuk a húsokat és a burgonyát is megkeverjük, pici vizet önthetünk még alá, ha szükséges. Mikor a hús aranybarna, rászórjuk a felaprított petrezselymet és tálalhatjuk is.
1. A hűtőből kivett csirkemellek mindkét oldalát alaposan sózzuk és borsozzuk. 2. Egy serpenyőt jó alaposan felhevítünk három evőkanál étolajjal, és amikor már jó forró, beletessz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz öntethez összekeverem a szójaszószt, az almaecetet, a ketchupot, a mézet és a fokhagymát, majd félreteszem. A csirkemellt alaposan megmosom, papírtörlővel szárazra törlöm, na...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűFőzzük meg a brokkolit, delikátos vízben (nem teljesen puhára). Közben fűszerezzük a csirkemellet sóval, kevés borssal, majd a olajon, hirtelen süssük pirosra. Egy jénai tálba besa...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű• A csirke kivételével a hozzávalókat krémesre turmixoljuk, így készítünk cukkinis körözöttet. • Jénaiba rétegezzük a husit és a körözöttet, majd 200 fokon egy óra alatt készre...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű