Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Gombás fasírt


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


0,5 kg darálthús,
2 tojás,
3 keményre főtt tojás,
1 piros színű paprika,
25 dkg gomba,
kevés vöröshagyma
3 zsemle,
petrezselyemzöld,
só, bors,
olaj a sütéshez.

Elkészítés:


A 3 db tojást keményre főzzük hűtjük és kockára vágjuk. A gombát megmossuk és felszeleteljük.
A hagymát apró kockára vágjuk, üvegesre pirítjuk majd hozzáadjuk a gombát és készre pároljuk. A paprikát apró kockára vágjuk. A petrzselyemzöldet felvágjuk. A zsemléket beáztatjuk, kinyomkodjuk.
Ezután az összes hozzávalót a darálthússal összedolgozzuk. Formázzuk és kiolajozott tepsibe tesszük. 180-200 fokon megsütjük.
Rizzsel, héjában sült burgonyával, vagy burgonyasalátával tálaljuk. Ki mit szeret.

Gombás fasírt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sárgarépás darált húsos muffin
Sárgarépás darált húsos muffin

A vöröshagymát és a fokhagymát egészen apróra vágtam – pontosabban géppel aprítottamA sárgarépát géppel apróra reszeltemA darált húst, a hagymákat és a sárgarépát összeöntöttemRáüt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött dagadó ( Andi receptje)
Töltött dagadó ( Andi receptje)

A dagadóba kézzel mélyedést csinálok ahova majd a töltelék kerül A csirkemájat megtisztítom (kb.20 dkg-t félre teszek) a többit pirospaprikás vöröshagymás pörkölt alapra odatesze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tamás
Fasírt
Fasírt

A zsemlét beáztatjuk és jól kicsavarjuk. A vöröshagymát kevés olajon egy serpenyőben üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát. A hagymákat hagyjuk kihülni, majd összekeverjü...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fasírt sárgarépával dúsítva
Fasírt sárgarépával dúsítva

Megtisztítjuk a burgonyát, a sargarépát és a hagymát, majd mindet lereszeljük. Hozzáadjuk a darált húst, a lisztet, a sütőport, az olajat és a vizet. Megsózzuk, borsozzuk, és hozzá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk