menu

Családireceptkönyv.hu

Stangli.


Írta:

Elk. idő: 2 óra
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


50 dkg liszt,
3 dl tej,
1 egész tojás,
0,5 dl olaj,
2 db.burgonya(Én burgonyapehellyel készítettem,gyorsabb volt,kb.3 evő kanálnyit tettem bele),
1 kávés kanál cukor,
2,5 dkg élesztő

Elkészítés:


Jól kidolgoztam,hagytam kicsit kelni,majd középen jó mélyen bevágtam és ízlés szerint pakolható pl: sajttal, fokhagymás tejföllel és házi füstölt sonkával
Sütés 200 fokon kb 20 perc, amíg szép nem lesz.

Stangli.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Péksütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sajttal töltött kifli
Sajttal töltött kifli

A tejet meglangyosítjuk, hozzáadjuk a cukrot, és belemorzsoljuk az élesztőt, amint felfutott. Hozzáadjuk a többi hozzávalót jól kidolgozzuk majd pihentetjük, ha duplájára nőtt akk...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar "Szénhidrátmentes" extra diétás melegszendvics
"Szénhidrátmentes" extra diétás melegszendvics

Gyúrjuk össze a hozzávalókat, majd pár perc pihentetés után nyújtsuk ki és vágjunk belőle négy tészta lapot (akkorát, amekkora szendvicssütőnk!) 2-2 tésztalapot helyezzünk rá az...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Kakaóscsiga
Kakaóscsiga

Az élesztőt futtasd fel egy kevés tejjel és cukorral. A többi hozzávalót a tej kivételével tedd egy tálba. Ha az élesztő felfutott add a többi hozzávalóhoz, a tejet viszont csak f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Darina
Bajor kifli
Bajor kifli

1 dl langyos víz élesztő, tej, cukor... meg langyosítom... az összes hozzávalóból dagasztunk egy közepesen lágy rugalmas tésztát.... 30 perc kelesztés jön... ezután 12 db..ra vá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk