Családireceptkönyv.hu

disznósajt présben


Írta:

Elk. idő: 2-3 nap
Adag: több személy
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


1/2 kg nyelv
1/2 kg szív
1/2 kg csülök, vagy köröm
2 gerezd fokhagyma
só, bors, pirospaprika, babérlevél, kömény

Elkészítés:


Az összes összetevőt feltesszük főzni /kb 3-4 óra/, fűszerek és só nélkül.
A csülköt, körmöt ledaráljuk, a szívet, nyelvet kockára vágjuk fel.
Az egészet összekeverjük, fűszerezzük, és teszünk hozzá még őrölt szegfűborsot, 3 ek gulyáskrémet és 2 ek zsírt.
ezután présbe tesszük és 80 fokon 1 órán át abáljuk majd hirtelen hidegvízzel / un. sokkolás/ lehűtjük.
1 éjszakát a hűtőben pihentetjük.

disznósajt présben

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Darált hússal és rizzsel töltött káposztalevél
Darált hússal és rizzsel töltött káposztalevél

Finn töltött káposzta A rizst a húsalaplében félkészre főzzük. A káposzta torzsáját kivágjuk. A káposztát sós vízben blansírozzuk. Amint a levelek leválnak, a káposztafejet levelei...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Szabina
Tojás húsgombóc
Tojás húsgombóc

4 db tojást keményre főzünk. A héjától megtisztítjuk. Egészben hagyjuk őket. A darált húst befűszerezzük: A fokhagyma gerezdeket belepréseljük. A snidlinget igen apróra vagdossuk,...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sült csülök
Sült csülök

Tisztítsuk meg a csülköt egy késsel, mossuk meg jól és szárítsuk meg. Csináljunk néhány mélyebb vágást a csülök bőrén és tegyük bele a félbevágott fokhagymagerezdeket. Dörzsöljük b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk