...Hozzávalók:fejenként egy szép nagy szelet csontozott karaj,só, bors ízlés szerint,4 gerezd zúzott fokhagyma,A páchoz:..mustárba kevés Erős-pistát keverj el,olaj a tároláshoz
Előző nap klopfold ki a húst, fűszerezd sóval, borssal, kend be zúzott fokhagymával, és pikáns mustárral, amibe ízlésed szerinti mennyiségben belekevertél Erős-pistát. Rakd edénybe, önts olajat rá, hogy elfedje (ha az olaj teljesen befedi, egy hétig is eláll sütés előtt). Felhasználáskor a hús mind a két oldalát mártsd prézlibe, majd mindegyik oldalát süsd készre. Köret: rizs, sült krumpli, friss saláta.
A köménymagot és a koriandert állandó keverés mellett, pár pillanat alatt pörköljük meg, majd rögtön öntsük át egy mozsárba és törjük alaposan össze. A csülköt alaposan dörzsöljük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertéscombot és a szalonnát csíkokra, a gombát szeletekre, a hagymát apróra vágjuk. A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát és pár percig pároljuk. Hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSertés combot használtam, melyet nem túl nagy szeletekre vágtam. Egyenletes vastagságúra klopfoltam. Bedörzsöltem, sóval, borssal, őrölt köménnyel, zúzott fokhagymával. Egy nagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Minden szelet húsba zsebet vágunk, a szeleteket enyhén kiveregetjük, sóval borssal megszórjuk. 2. Minden zsebbe egy-egy szelet sonkát és sajtot teszünk. 3. A megtöltött...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű