.1 kg szeletelt tarja csont nélkül,,1 fej hagyma,1 kisebb fej fokhagyma,1 db sárga répa,ízlés szerint.só,bors,őrölt kömény,majoránna,mustár.olaj.
.a tarját mind 2 oldalán meg klopfolom,(meg puhítom a hús rostjait),majd be fűszerezem,a sóval óvatosan bánok,mert mustárral és zúzott fokhagyma keverékével be dörzsölöm,1 tálba rakom,rá karikázom a hagymát és a sárga répát, és annyi olajat adok hozzá hogy teljesen el lepje, le fedve 1 napig hideg helyen pácolom,roston vagy teflon palacsinta sütőben mind 2 oldalát pirosra süttőm,olajat nem teszek alá mert amiben pácolódót abból teszek kicsit alá ha szükséges.hagymás piros paprikás tört burgonyával és savanyúsággal tálalom.a pácléből vissza maradt olajat le szűröm és le fedve el teszem vagy fel használom másik sülteknél.sült burgonyával és savanyúsággal tálalom.
A hússzeleteket klopfoljuk ki, majd sózzuk, és szórjuk meg őrölt borssal. Ezután hagyjuk legalább fél órát állni, hogy az ízek átjárják. A császárszalonnát vágjuk fel ízlés szerin...
Elkészítési idő: 1,5óraElkészítjük a pácot, mindent összekeverünk, és a húsokat beletesszük. Hűtőbe tesszük 1-2 órára. Ezután a sütőbe tesszük és letakarva megsütjük. Ha kell, a tetejét pirosra sütjük. B...
Elkészítési idő: 60 percA hagymát felkarikázzuk. Elővesszük kedvenc tepsinket, kiolajozzuk, majd beletesszük a hagymakarikákat. A tarjaszeleteket kiveregetjük, sózzuk, meghintjük köménymaggal, pirospa...
Elkészítési idő: