menu

Családireceptkönyv.hu

Flekken lángos


Írta:

Elk. idő: 24+0,5 óra
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


.1 kg szeletelt tarja csont nélkül,,1 fej hagyma,1 kisebb fej fokhagyma,1 db sárga répa,ízlés szerint.só,bors,őrölt kömény,majoránna,mustár.olaj.

Elkészítés:


.a tarját mind 2 oldalán meg klopfolom,(meg puhítom a hús rostjait),majd be fűszerezem,a sóval óvatosan bánok,mert mustárral és zúzott fokhagyma keverékével be dörzsölöm,1 tálba rakom,rá karikázom a hagymát és a sárga répát, és annyi olajat adok hozzá hogy teljesen el lepje, le fedve 1 napig hideg helyen pácolom,roston vagy teflon palacsinta sütőben mind 2 oldalát pirosra süttőm,olajat nem teszek alá mert amiben pácolódót abból teszek kicsit alá ha szükséges.hagymás piros paprikás tört burgonyával és savanyúsággal tálalom.a pácléből vissza maradt olajat le szűröm és le fedve el teszem vagy fel használom másik sülteknél.sült burgonyával és savanyúsággal tálalom.

Flekken lángos

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar csabai házi kolbász
csabai házi kolbász

másik: 30 kg húshoz : 66 dkg só, 8-10 dkg köménymag ( egész ), 50 -60 dkg csemege paprika, 20- 25 dkg erős paprika, 10 dkg fokhagyma apróra vágva, vagy zúzva.

Elkészítési idő: 3
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sváb véres hurka
Sváb véres hurka

A vöröshagymát vágjunk apróra, és egy kanál zsíron fonnyasszuk meg. Két kiló disznóvért keverjünk össze két kockára vágott zsemlével, vagy néhány kanál főtt rizzsel, tegyünk bele b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Szűz - Krumplibundában sütött hús
Szűz - Krumplibundában sütött hús

1. A húst - szűzpecsenye, karaj vagy comb- felszeleteljük, kiklopfoljuk majd sózzuk, borsozzuk. 2. Elkészítjük a bundát: 3 tojást kikeverünk 3 evőkanál tejföllel, 3 evőkanál li...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Tarja - Mustáros flekken
Tarja - Mustáros flekken

1. A mustárt elkeverem az őrölt borssal. 2. A tarját felszeletelem, kiklopfolom, sózom és bekenem a mustáros keverékkel. 3. Egy órai állás után kevés olajon mindkét oldalát...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk