Családireceptkönyv.hu

Madártej


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 l tej
1 cs vanília cukor
6 tojás
20 dkg porcukor

Elkészítés:


A tejbe beleszórjuk a vanília cukrot, felforraljuk.
A tojásfehérjéből kemény habot keverünk, majd a 10 dkg porcukorral jól átverjük. Galuskákat szaggatunk belőle, a tejen megfőzzük.
A tojássárgáját a maradék 10 dkg cukorral kikeverjük, majd a tejhez adjuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Zsuzsa
Francia vajkrém
Francia vajkrém

tojás és cukor melegítés 400 watt, 8 perc amíg elolvad a cukor keverőtálban felverni átönteni, hogy hűljön 30 dkg vajat felverni fényesre egyforma hőmérsékleten ,kanalanként ho...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Henriett
Dw fehér nutellas habos süti
Dw fehér nutellas habos süti

A tészta alapanyagokat ősszekeverjük kisütjük. Kisülés utan a lapokat megkenjük. A habot felverjük majd belekeverjük a lekvart. Úgy verjük tovább. A kihűlt nutellas lapra kenjük....

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Málnahab - OK
Málnahab - OK

1. A legszebb málnaszemekből 16 darabot félreteszünk, a többit pürésítjük, és szitán vagy szűrőn áttörjük, hogy a magoktól megszabaduljunk. 2. Belekeverjük a vaníliás cukrot, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk