1 l tej
1 cs vanília cukor
6 tojás
20 dkg porcukor
A tejbe beleszórjuk a vanília cukrot, felforraljuk.
A tojásfehérjéből kemény habot keverünk, majd a 10 dkg porcukorral jól átverjük. Galuskákat szaggatunk belőle, a tejen megfőzzük.
A tojássárgáját a maradék 10 dkg cukorral kikeverjük, majd a tejhez adjuk.
1. A tésztához a puha vajat kikeverjük cukorral, majd a tojások sárgájával, hozzákeverjük a liszttel elkevert sütőport és a kakaóport. 2. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alaphoz : Az olvasztott vajat összekeverjük a darált keksszel és a barna cukorral. Az elegyet 20 cm-es tortaformába öntjük (nem kell kivajazni), és egyenletesen eloszlatjuk, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a kimért hozzávalókat öntsd egymásba, kezd először a szilárd adalékokkal. Add hozzá a vizet is, robotgép segítségével gyúrd össze a tésztát. Közepesen lágy állagú tész...
Elkészítési idő: 2 óra+ hűtés Nehézség: Közepes1. A rizst mossuk át, amíg a víz tiszta nem lesz. Áztassuk be legalább 2 órára, de akár egy éjszakára is, csak tegyük akkor lefedve a hűtőbe. 2 Egy gőzölő betétes lábasba tegyünk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű