1 l tej
1 cs vanília cukor
6 tojás
20 dkg porcukor
A tejbe beleszórjuk a vanília cukrot, felforraljuk.
A tojásfehérjéből kemény habot keverünk, majd a 10 dkg porcukorral jól átverjük. Galuskákat szaggatunk belőle, a tejen megfőzzük.
A tojássárgáját a maradék 10 dkg cukorral kikeverjük, majd a tejhez adjuk.
tojás és cukor melegítés 400 watt, 8 perc amíg elolvad a cukor keverőtálban felverni átönteni, hogy hűljön 30 dkg vajat felverni fényesre egyforma hőmérsékleten ,kanalanként ho...
Elkészítési idő:A tészta alapanyagokat ősszekeverjük kisütjük. Kisülés utan a lapokat megkenjük. A habot felverjük majd belekeverjük a lekvart. Úgy verjük tovább. A kihűlt nutellas lapra kenjük....
Elkészítési idő: 60 perc1. A legszebb málnaszemekből 16 darabot félreteszünk, a többit pürésítjük, és szitán vagy szűrőn áttörjük, hogy a magoktól megszabaduljunk. 2. Belekeverjük a vaníliás cukrot, a...
Elkészítési idő: