1 l tej
1 cs vanília cukor
6 tojás
20 dkg porcukor
A tejbe beleszórjuk a vanília cukrot, felforraljuk.
A tojásfehérjéből kemény habot keverünk, majd a 10 dkg porcukorral jól átverjük. Galuskákat szaggatunk belőle, a tejen megfőzzük.
A tojássárgáját a maradék 10 dkg cukorral kikeverjük, majd a tejhez adjuk.
A tejszínt a cukorral hideg üvegtálban és hideg habverővel felverjük, belekeverjük a krémsajtot. Üvegtálba, dobozba vagy mély tepsibe egy sor krémet helyezünk. Befedjük rumba vagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lapzselatint öt percre hideg vízbe áztatjuk. Közben óvatosan felforraljuk a kókusztejet a kókusztejszínnel és a vaníliakivonattal, majd levesszük a tűzről, belekeverjük az eritr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMascarponét kikeverjük cukorral, vaníliás cukorral (lehetőleg bourbon). Csokipudingot felfőzzük tejjel és cukorral. Mehet bele ízlés szerint étcsoki is. :) Ha kihűlt minden,...
Elkészítési idő: 10-15 perc Nehézség: KönnyűA rizst nagyon alaposan megmossuk, majd feltesszük főni a tej-víz keverékben, a vaníliarudat, és csipetnyi sót hozzáadva. Ha puhára megfőtt, kivesszük a vaníliarudat ( még haszn...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű