2 db sárgarépa
1 db vöröshagyma
1 db Knorr Marhahúsleves-kocka
50 dkg spagetti tészta .
500 gr darabolt paradicsom konzerv
2 db zeller szár
60 dkg sovány darált marhahús .
1 tk szárított oregánó .
2 gerezd fokhagyma
30 dkg parmezán sajt .
Vágjuk kisebb kockákra a hagymát, répát és zeller szárat. Vágjuk finomra a fokhagymát. Forrósítsunk föl egy ek margarint egy serpenyőben. Adjuk hozzá a hagymát, fokhagymát, répát és zellerszárat. Pirítsuk közepes lángon 3 percig.
Adjuk hozzá a húst és pirítsuk körbe 3 percig. . Adjuk hozzá a KNorr-kockát, a paradicsomot és az oregánót. Hozzuk forrásba, fedjük le egy fedővel, vegyük lejjebb a lángot és pároljuk 30 percig.
Főzzük meg a spagettit a csomagolásán leírtak szerint. Tálaljuk a spagettit a szósszal és reszelt parmezán sajttal.
Összekeverjük szárazon a liszteket és a mk sót. 1 dl vízzel felöntjük és kézi habverővel összedolgozzuk. Serpenyőbe öntjük melyben kis kókuszzsírt felolvasztottunk. Mindkét oldal...
Elkészítési idő: 3 percÖsszedolgozni, keleszteni
Elkészítési idő:A tésztát sós forró vízben kifőzöm. Nem teljesen, csak annyira, hogy kicsit maradhat roppanós is. Az Olasz úgy mondja, hogy al dente. A hagymát apróra vágom, kevés olajon megdinszt...
Elkészítési idő: