1 kg sertéscomb
0,5 kg főtt sonka
40 dkg szeletelt sajt
40 dkg bacon
ízlés szerint majoránna
ízlés szerint bors
ízlés szerint só
A húst egyforma nagyságú, 6x6 cm téglalapnyi szeletkékre felszeleteljük, fűszerezzük.
A vékonyra szeletelt sajtot és sonkát a hússal váltakozva két nyársra szúrjuk, amíg elfogynak a szeletek.
Betekerjük a bacon-nel, egy tepsibe tesszük, először fólia alatt, majd levéve, 180 C fokon 1 óra alatt szép pirosra sütjük.
Tálalás előtt kihúzzuk a saslikpálcákat a húsból, és ferdén szeleteket vágunk, hogy csíkosan látszódjanak az összesült rétegek.
A fokhagymát pucold meg. Az oldalast mosd meg, vágd nagyobb darabokra, sózd, borsozd ízlés szerint, de lehetőleg használj őrlőmalmot mindkét esetben, mert sokkal finomabb ízt ad a...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű1. A húst szeletelés után kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. 2. A paprikát felcsíkozzuk, a kolbászt szeleteljük, a sajtot szintén. 3. A hússzelet közepére rakosgatjuk a töltel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. A fűszereket elkeverjük a joghurttal és a hússzeletekre öntjük. Hűtőbe tesszük 1-2...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A karajszeleteket szép vékonyra kiklopfolom. 2. A vöröshagymákat durvább darabokra vágom, és így teszek a paradicsommal és a paprikával is. 3. Egy nagyobb lábasba teszem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű