800 g sertèscomb
0.5 db paradicsom
4 karika paprika
50 g kockázott bacon vagy füstölt szalonna
ízlés szerint só
ízlés szerint kakukkfű
ízlés szerint őrölt bors
A húst mossuk tisztítjuk. A sóval, borssal, kakukkfűvel minden oldalát beszórjuk. Ezután rátesszük a szalonnát, amit apróra kockáztunk.
Utána a karikázott paradicsomot és paprikát is rátesszük.
Miután ez megtörtént sütőzacskóba helyezzük és bekötjük a száját.
A zacskót pár helyen megszurkáljuk.
Tepsibe tesszük és be a sütőbe, 210-230 C-on sütjük. Kb. 100 percet.
1. Az ananászkarikákat kiemeljük a léből, élükre állítva szűrőtálba támasztjuk, jól lecsepegtetjük, majd papírkendővel felitatjuk róluk a nedvességet. A sonkaszeleteket vékony csík...
Elkészítési idő:A hamburger fasírtjához nem feltétlenül szükséges tojást adni, amennyiben hagyományosan darált marhahúsból készül. Miután én tiszta 0,5 kg darált sertéshússal és hozzáadott 20 dk...
Elkészítési idő:A húst vágjuk ujjnyi vastag szeletekre, dörgöljük át jó alaposan sóval, forgassuk meg lisztben, majd pirítsuk meg mindkét oldalukat hirtelen egy serpenyőben, vékony olajon. A megpi...
Elkészítési idő: 1 óra