2 doboz olajos tonhal
2 db tömlős krém sajt
1 db citrom
1fej vöröshagyma
1 csokor kapor
só
fehérbors
Elkészítés: A tonhalat villával összetörjük, hozzáadjuk a krémsajtot, az apróra reszelt hagymát, a citrom levét, a fűszereket, végül a kaprot. Simára keverjük, üvegtálra halmozzuk, tetszés szerint citromkarikával díszítjük, és már mehet is a szilveszteri asztalra. Pirítóssal kiváló!
A fokhagymát a csicserivel pürésítjük darálóban, majd pürésítés közben hozzáadjuk a jégkockát, citromlevet, tahinit, sót és tovább pürésítem. A jégkocka segít abban, hogy a hummus...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes alapanyagot elektromos aprítóba tesszük és finomra vágjuk. Sóval és borssal ízesítjük.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű1. A túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a vajat, fűszereket és a reszelt hagymát, majd habosra keverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Felezd el hosszában az avokádót, szedd ki a magját, és a húsát kanalazd egy tálba. 2. Villával törd darabosra 3. Keverj bele nagyon finomra vágott lilahagymát 4. Szintén mehe...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű