1 Vöröshagyma
500 g darált csirkemell
250 ml Főzőtejszín
4 gerezd fokhagyma
petrezselyem
2 db tojás
Sajt
delikát, bors
A vöröshagymát olajon üvegesre sütjük.A hússal, tojással delikáttal és borssal elkeverjük. Adunk hozzá egy kis lisztet is. Labdákat készítünk. Jénai tálba helyezzük. előmelegített sütőben 180 c 15 percig sütöm..
Elkészítjük az öntetet.
A tejszínt,fokhagymát, petrezselymet össze kavarom. izésítem sóval borssal.Sajttal megszórom.Mehet a húsra.Vissza teszem a sütőbe
15-20 perc
Karajt zacskóban klopfolunk, amibe vegetát, apró fokhagymát, zsemlemorzsát tettünk. Tojásba mártogatjuk, majd kevés olajban kisütjük. Beletesszük egy lábasba és ráöntjük a maradék...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejfölt elkeverjük a vízzel és egy tepsibe öntjük. A tejfölös pohárban kimérjük a rizst, majd azt is a tepsibe öntjük, ízesítjük és jól elkeverjük. A húst vékony szeletekre vá...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA darált húst, a nyers rizst, az apróra vágott hagymát, az összenyomott fokhagymát a tojással és a fűszerekkel összekeverjük. A keverékből kanál segítségével gombócokat formázunk (...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűAz oldalast csíkokra vágjuk, minden oldalát besózzuk, tepsibe tesszük. A fokhagymát és a hagymát fokhagymanyomón áttörjük, és egyenletesen elosztjuk a húson. A zsírt épp csak foly...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű