1 Vöröshagyma
500 g darált csirkemell
250 ml Főzőtejszín
4 gerezd fokhagyma
petrezselyem
2 db tojás
Sajt
delikát, bors
A vöröshagymát olajon üvegesre sütjük.A hússal, tojással delikáttal és borssal elkeverjük. Adunk hozzá egy kis lisztet is. Labdákat készítünk. Jénai tálba helyezzük. előmelegített sütőben 180 c 15 percig sütöm..
Elkészítjük az öntetet.
A tejszínt,fokhagymát, petrezselymet össze kavarom. izésítem sóval borssal.Sajttal megszórom.Mehet a húsra.Vissza teszem a sütőbe
15-20 perc
A karaj szeleteket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk. Eredetileg ez az étel karajból készül, de ha valaki nem szereti a szárazabb húsokat, nyugodtan készíth...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KözepesA bundához valókat habverővel összekeverjük, majd a tojás fehérjét felverjük és hozzáadjuk, kissé ragacsos elegynek kell lennie. A füstölt sajtot rá kell fektetni a karajra, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Jól kiverjük a hússzeleteket, törött borssal meg egy kevés mustárral bedörzsöljük, és a vajon megsütjük. 2. Tűzálló tálra egymás mellé fektetjük. (Ha gombásan akarjuk készít...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA zsemlét hideg vízbe áztatjuk és jól kicsavarjuk. Kevés olajon egy serpenyőben üvegesre pirítjuk a vöröshagymát majd pár perc után hozzáadjuk a fokhagymát is. Hagyjuk kihűlni...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű