1kg tarja
3 dkg só,bors,fokhagyma, vegeta, egy pici olaj,ízlés szerint.
Csinálsz belőle egy keveréket és jól bedörzsölöd vele a húst. 3 napig a hütőben érleled.
4. Nap présbe teszed és 4 órán keresztül abálod utána sokkolod, és kész.
én 3 napig sóban tartottam és egy hétig vizes pácban... aztán ment a présbe...
A főtt tojás kivételével a hozzávalókat összegyúrjuk, egy kiolajozott őzgerinc alját beterítjük a hús egyharmadával, rásorakoztatjuk a főtt tojásokat, és betakarjuk a maradék hússa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy alacsony falú edényben olajat hevítünk, és ebben megfuttatjuk a hagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a paradicsompürét, majd ízesítjük sóval, cukorral, fűszerezzük őrölt fekete...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymákat félbevágtam és lehéjaztam, a paprikákat félbevágtam, kiszedtem a belsejét, a szalonnát vékony csíkokra vágtam. Összekevertem a darált húst a tejben áztatott zsemlével,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst kiklopfoljuk, megszórjuk sóval és borssal, majd minden szeletre teszünk egy sonkát, és rászórjuk a sajtot. 2. A húst félbehajtjuk, megtűzzük, olvasztott vajjal megloc...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű