menu

Családireceptkönyv.hu

Töltött tócsi gombás mázzal


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


huspogácsához:
500 gramm darált hús.
Só, pirospaprika, olasz fűszernövények.
1 hagymát apróra vágunk.
Tocsnihez:
5 nagyobb burgonya reszelve,
2 tojás, só, fekete bors
2-3 evőkanál búzaliszt.
növényi olaj.
Tedd a burgonyát serpenyőbe
Tegyünk a tetejére darált marhahúst.
Még egy réteg burgonya. kis lapos töltött lepényeket készítünk.
Mindkét oldalát 2-3 percig sütjük.
Gombás öntethez:
2 gerezd fokhagyma
7 gomba
vaj
só, fekete bors, paprika
3-5 percig pirítjuk
Adjunk hozzá 300 ml tejszínt
A 50g sajtot lereszeljük
Adjuk hozzá a sajtot és forraljuk fel
Összeállítás:
Növényi olajjal kikent sütőtálba rakjuk a lepénykéket
Öntsük rá a szószt
Fedjük le nedves sütőpapírral és alufóliával
180°C-on 20-25 percig sütjük.
100 gramm reszelt sajt.
Megszórjuk sajttal, és további 5-7 percig sütjük 180°C-on.
aprítsd fel a petrezselymet

Elkészítés:


Lácd fenn!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Csőben sült ételek, Gombás ételek, Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Pulled pork (tépett hús) buciban
Pulled pork (tépett hús) buciban

A húst megmostam, papírtörlővel szárazra töröltem. Összekevertem a fűszereket és alaposan bedörzsöltem vele a húst úgy, hogy a keverék mindenütt befedje. Figyelem, a fent megadott...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Karaj - Labanc pecsenye
Karaj - Labanc pecsenye

1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk. 2. Mindegyik szeletet megkenjük mustárral, ráhelyezünk egy sonka-, majd egy sajtszeletet, és félbe hajtjuk. 3. Pa...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Zsuzsanna
Pörkölt ala Anyu
Pörkölt ala Anyu

Az apróra vágott hagymát pici zsíron üvegesre pirítjuk, a tűzről levéve pirospaprikazzuk. A kockázott húst beleforgatjuk, fehéredésig sütjük, majd sózzuk és felöntjük vízzel. Lefe...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sertésborda Budapest módra
Sertésborda Budapest módra

A hús szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és kevés olajon pirosra sütjük. A hagymát, csirkemájat, paprikát, paradicsomot, gombát és a szalonnát kisebb kockákra vágjuk. A sza...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk