Hozzávalók: 4 adag
50 dk g mirelit vajas leveles tészta
15 dkg sonka
12 dkg szeletelt sajt
1 tk olaj
1 cs újhagyma / paprika / idény zöldség
2 db tojás
Elkészítés: Ha kapok, készre nyújtott tésztát veszek, amit már nem kell nyújtani, csak kibontom.
Ráterítem a sonkaszeleteket, hogy befedje.
Ráterítem a sajtszeleteket.
Egyik tojást elkeverem az aprított idény zöldséggel.
Olajon kisé kocsonyásra melegítem és rákenem a sajtra.
Föltekerem, mint a bejglit, a két végét benyomkodom.
Megszurkálom villával a tetejét.
Megkenem felvert tojással.
Teflonlappal kibélelt tepsibe teszem.
200°C-os sütőben, percig sütöm.
A zsömlét félbevágjuk. Egy salátalevelet a zsemle alsó részére teszünk. A kaliforniai paprikából fél-1 cm-es csíkokat vágunk. Két ilyen paprikacsík közé helyezünk egy szelet hús...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtot vékony szeletekre vágjuk. A tojásokat tálba ütjük, sózzuk, villával felverjük. A kenyereket egymás mellé tesszük, mindegyikre teszünk szeletelt sonkát, majd a sajtból (...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A kenyeret megkenem a vajjal, ráfektetem a sonkaszeleteket, rászórom a sajtot és a grillben megsütöm
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1) Kesudiós sajtkrém összeállítása Egy forró, száraz serpenyőben lepirítjuk a kesudiót. Az érett, lágy camembert sajtot darabokra tépkedjük és hozzáadjuk a kesudióhoz. Felöntjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes