- 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül,
- 1 cs snidling,
- 8 cikk mackósajt,
- 1 db chili paprika,
- friss bazsalikom,
- só,
- őrölt fehér bors,
- 1 cs. szeletelt bacon,
A snidlinget, bazsalikomot és a chilit apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott snidlinget, bazsalikomot, és chilit elkeverjük a mackósajttal. Ízesítjük sóval és borssal.
A karajszeletek egyik oldalára szeletelt bacont teszünk, halmozunk rá a sajtos töltelékből, felgöngyöljük, baconba tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra helyezzük és előmelegített sütőben 40-45 perc alatt megsütjük.
A cigánypecsenye tarjából készítve a legfinomabb. Annyi vékony szelet szalonnát szelek amennyi szelet húst készítek, majd bevagdosom őket. A szalonnákat beleteszem egy tányérba é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 3 db tojást keményre főzzük hűtjük és kockára vágjuk. A gombát megmossuk és felszeleteljük. A hagymát apró kockára vágjuk, üvegesre pirítjuk majd hozzáadjuk a gombát és készre p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lapockát én 2-3 egyforma darabra szelem.. A fűszerekből száraz pácot (Rub) készítek: barna cukor, édes-nemes pirospaprika, frissen őrölt bors, só, Cayenne-bors, római kömény...
Elkészítési idő: 10-15 óra Nehézség: Könnyű1. Tűzálló tálat nagyon vastagon kikenünk, és bőségesen megszórjuk reszelt sajttal. 2. Ezután meghámozott, megmosott és karikákra vágott burgonyát teszünk bele úgy, hogy teljes...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű