- 700 g darált sertéshús
- 1 hagyma
- 100 g reszelt sajt
- 400 g gomba
- 3 burgonya
- tejföl
- só
- bors
A darált húst fűszerezd, a hagymát vágd apróra és keverd bele. Egy tepsit bélelj ki fóliával. A húst oszd el 4 részre és formálj belőle vékony húspogácsákat, tedd a tepsibe. A gombát tisztítsd meg, vágd apróra és kevés olajban pirítsd meg. Kanalazd rá a húsra. A burgonyát reszeld le és tedd rá a gombás rétegre, sózd meg. Kend meg a tetejét tejföllel. A reszelt sajtot szórd a tetejére és 180 fokos sütőben süsd nagyjából 30 percig.
A karajt kiverjük a sóval borssal fűszerezzük. Kevés olajon serpenyőben hirtelen megsütjük a húsokat és félre tesszük. A makarónit sós vízben megfőzzük és leszűrjük. A visszamarad...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tarját keresztirányban bevagdossuk. Ételízesítővel alaposan bedörzsöljük borssal, az apróra vágott fokhagymával és vöröshagymával megszórjuk ízlés szerint. A tepsibe öntünk eg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat előkészítem, klopfolom. Megtöltöm a húsokat sajttal, sonkával, hústű segítségével rögzítem, sózom. Bepanírozom, liszt, tojás, zsemlemorzsa. Az olajat felhevíte...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesMelegítsük elő a sütőt 180 fokra. Egy nagy tálban keverjük el a hús a 2 db tojással, a ketchuppal, mustárral és a zsemlemorzsával. A kenyeret áztassuk be pár percre, nyomkodjuk ki...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: Könnyű