- 700 g darált sertéshús
- 1 hagyma
- 100 g reszelt sajt
- 400 g gomba
- 3 burgonya
- tejföl
- só
- bors
A darált húst fűszerezd, a hagymát vágd apróra és keverd bele. Egy tepsit bélelj ki fóliával. A húst oszd el 4 részre és formálj belőle vékony húspogácsákat, tedd a tepsibe. A gombát tisztítsd meg, vágd apróra és kevés olajban pirítsd meg. Kanalazd rá a húsra. A burgonyát reszeld le és tedd rá a gombás rétegre, sózd meg. Kend meg a tetejét tejföllel. A reszelt sajtot szórd a tetejére és 180 fokos sütőben süsd nagyjából 30 percig.
1. A natúran sütött, sózott sertés szeleteket megkenjük tejföllel. 1. Erre rátesszük az apróra vágott sós-borsos pirított gombát, a csíkokra vágott gépsonkát és a reszelt Trapp...
Elkészítési idő:Recept: a tarját besózzuk, hirtelen serpenyőben elősütjük, majd kizsírozott tepsibe tesszük. 1 kg gombát hagymával puhára pirítunk, sóval és fehérborssal ízesítjük. A gombaragut a...
Elkészítési idő:Az olajon megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, elkeverjük benne a piros paprikát és beletesszük a kisujjnyi hosszúságúra és késhátnyi vastagra vágott húsmetéltet s kissé lepörköljük...
Elkészítési idő:A hússzeletek mindkét felét sózzuk, borsozzuk. A hőálló tálunk vagy tepsink alját kiolajozzuk, majd néhány teáskanál ketchuppal is megkenjük. Ráfektetjük a húsokat, vékonyan a tete...
Elkészítési idő: 70 perc