2 l vörösbor,
fél kg cukor,
1 narancs vékonyra szeletelve,
1 narancs leve,
fél teáskanál őrölt fahéj,
1 dl (vagy picit több) rum,
1 üveg magozott meggy levével együtt
Ezeket összekutyuljuk, pezsgővel hígíthatjuk. Hűtőbe tesszük hogy picit összeérjenek az ízek(
Sorban ledzsúzoljuk a hozzávalókat, és élvezzük a frissítő ízeket, ami tele van életerővel. :)
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű1. A hozzávalókat beletöltjük egy üvegbe, majd jól összerázzuk. 2. Az ital azonnal fogyasztható. 3. Jégkocka hozzáadásával még ízletesebb.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojássárgáját és a porcukrot 1 dl tejszínben elkeverjük. A maradék tejszínt a csokoládéval, a vaníliakivonattal és a kávéval felforrósítjuk. Hozzáöntjük a tojásos keveréket, és f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgákat a cukorral, a fahéjjal és az ánizzsal keverjük össze. Forraljunk vizet, és a gőz felett keverjük addig a masszát, míg a cukor teljesen el nem olvad. Lassan öntsük h...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű