Totus Paleo Piskóta:
100 g Totu (tojásfehérje túró, amely a túró helyettesítését szolgálja)
80 g Szafi Fitt zsírtalanított kókuszliszt, vagy mandulaliszt
2 tojás,
50 g víz
2 evőkanál porrá őrölt Dia-Wellness negyedannyi cukorhelyettesítő
50 g Paleolit kakaós Piskóta mix (őrölt mandulával és kakaóporral helyettesíthető)
A tészta hozzávalóit összeturmixoljuk, torta formába lapítjuk és 10 perc alatt készre sütjük (200 fokon, előmelegített sütőben).
Közben elkészítjük a 2 málnás réteget:
1. Málnás Totukrém:
300g Totu
200 g Málna
1 dl. víz
1 tk. konyak liszt
édesítő ízlés szerint
Összeturmixoljuk és a piskótára öntjük.
2. Málnás "Zselatin" réteg:
200 g Málna
1 dl. víz
1/2 tk. őrölt fahéj
1 tk. konjak liszt
Összeturmixoljuk és a Málnás Totukrémre öntjük, majd megszorjuk a tetejét friss málnával.
1 éjszakára a hűtőbe tesszük pihenni.
A tészta hozzávalóit elmorzsoljuk, és gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. Folpackba csomagoljuk, és minimum 1 órát hűtőben pihentetjük. (előkészíthető akár előző nap is a tészta) A...
Elkészítési idő:A sütőt előmelegítjük, a tortaformát kikenjük. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét a cukorral és a sóval a robotgép legmagasabb fokozatán kemény habbá verjük. A tojások sá...
Elkészítési idő:A tésztához 10 dkg margarint 5 dkg cukorral, 3 tojássárgával, 2 dl tejföllel, csipet sóval, 50 dkg liszttel és 1 csomag sütőporral összegyúrunk. 1/3 részébe 2 evőkanál kanál kakaót...
Elkészítési idő:A tésztát összegyúrjuk, majd kivajazott kisebb tortaformába nyomkodjuk úgy, hogy legyen széle is. Egy kisebb darabot félreteszünk a tésztából, ebből lesz a tetejére a rács! Majd...
Elkészítési idő: