Totus Paleo Piskóta:
100 g Totu (tojásfehérje túró, amely a túró helyettesítését szolgálja)
80 g Szafi Fitt zsírtalanított kókuszliszt, vagy mandulaliszt
2 tojás,
50 g víz
2 evőkanál porrá őrölt Dia-Wellness negyedannyi cukorhelyettesítő
50 g Paleolit kakaós Piskóta mix (őrölt mandulával és kakaóporral helyettesíthető)
A tészta hozzávalóit összeturmixoljuk, torta formába lapítjuk és 10 perc alatt készre sütjük (200 fokon, előmelegített sütőben).
Közben elkészítjük a 2 málnás réteget:
1. Málnás Totukrém:
300g Totu
200 g Málna
1 dl. víz
1 tk. konyak liszt
édesítő ízlés szerint
Összeturmixoljuk és a piskótára öntjük.
2. Málnás "Zselatin" réteg:
200 g Málna
1 dl. víz
1/2 tk. őrölt fahéj
1 tk. konjak liszt
Összeturmixoljuk és a Málnás Totukrémre öntjük, majd megszorjuk a tetejét friss málnával.
1 éjszakára a hűtőbe tesszük pihenni.
Pite tésztát készítünk. Kihűtjük! A tejszínt felforraljuk, majd a tűzről levéve bele tesszük az apróra tördelt csokoládét. Addig keverjük amíg szép, fényes bársonyos krémet kapu...
Elkészítési idő: 1 óraA süteményt másnap tálaljuk.
Elkészítési idő: 1,5 óraA tojást, a vajat és a cukrot egy tálba tesszük, jól összekavarjuk. Majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és az aromát is. A tészta ragadós lesz, de ettől ne ijedjünk meg, ilyennek...
Elkészítési idő: