Totus Paleo Piskóta:
100 g Totu (tojásfehérje túró, amely a túró helyettesítését szolgálja)
80 g Szafi Fitt zsírtalanított kókuszliszt, vagy mandulaliszt
2 tojás,
50 g víz
2 evőkanál porrá őrölt Dia-Wellness negyedannyi cukorhelyettesítő
50 g Paleolit kakaós Piskóta mix (őrölt mandulával és kakaóporral helyettesíthető)
A tészta hozzávalóit összeturmixoljuk, torta formába lapítjuk és 10 perc alatt készre sütjük (200 fokon, előmelegített sütőben).
Közben elkészítjük a 2 málnás réteget:
1. Málnás Totukrém:
300g Totu
200 g Málna
1 dl. víz
1 tk. konyak liszt
édesítő ízlés szerint
Összeturmixoljuk és a piskótára öntjük.
2. Málnás "Zselatin" réteg:
200 g Málna
1 dl. víz
1/2 tk. őrölt fahéj
1 tk. konjak liszt
Összeturmixoljuk és a Málnás Totukrémre öntjük, majd megszorjuk a tetejét friss málnával.
1 éjszakára a hűtőbe tesszük pihenni.
A vajat, mogyoróvajat, nyírfacukrot és a barna cukrot géppel habosra keverjük. Kimérjük a lisztet, sütőport, sót, és fokozatosan hozzáadagoljuk a vajas keverékhez. Mikor egynemű t...
Elkészítési idő: 32 perc Nehézség: KönnyűAz összetört kekszmorzsát keverd össze az olvasztott vajjal, és annyi vízzel hogy jól formázható tésztát kapj. Nyomkodd el egyenletesen egy kapcsos tortaforma aljára. Tedd a hűtőbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzitáljuk össze a lisztet, sütőport, kakaóport, valamint a fahéjat. A vajat vágjuk apró darabokra, keverjük össze a liszttel. Addig keverjük, míg az egyveleg állaga morzsakup...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű