A morzsához:
1/2 csésze zabpehely
1/2 csésze kókuszreszelék
3/4 csésze liszt
2 ek barnacukor
5 dkg vaj
1 csipet só
A krémhez:
25 dkg mascarpone
50 dkg görög joghurt
1 vaníliarúd kikapart magja
2 ek méz
50 dkg fagyasztott málna
A morzsa hozzávalóit késes robotgépben összedolgozzuk, majd sütőlapra szórjuk és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt aranybarnára sütjük, közben egyszer átforgatjuk. A sütőből kivéve hagyjuk kihűlni.
A krém hozzávalóit egy tálban habverővel simára keverjük. A fagyasztott málnát villával összenyomkodjuk. 4 pohárban lerétegezzük a morzsát, a joghurtkrémet és a gyümölcsöt.
a tejben a búzadarát megfőzzük jó sürüre -hagyuk hülni -elkészitjük a tesztát -mindent összekeverünk -sütőpapiros tepsibe szépen elsimitjuk vigyázva hogy egyenletesen legyen a...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: KözepesA tejfölt habosra keverjük, beletesszük a cukrokat, a citrom reszelt héját és a levét. A tejszínt kemény habbár verjük, majd óvatosan belekeverjük a citromos krémbe. Egy mély tál...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMossuk meg, vágjuk ketté, és távolítsuk el az almák magházát, majd a hasukra fektetve vágjuk vékony szeletekre. Egy tálat töltsünk meg vízzel, és keverjük hozzá egy citrom kifacsar...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejfölt megízesítjük a két fajta cukorral,annyira hogy elég édes legyen.A tepsibe egymás mellé elkezdjük rakni a kekszet,megkenjük a tejfölös krémmel,megint keksz lekvárral jól m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű