A morzsához:
1/2 csésze zabpehely
1/2 csésze kókuszreszelék
3/4 csésze liszt
2 ek barnacukor
5 dkg vaj
1 csipet só
A krémhez:
25 dkg mascarpone
50 dkg görög joghurt
1 vaníliarúd kikapart magja
2 ek méz
50 dkg fagyasztott málna
A morzsa hozzávalóit késes robotgépben összedolgozzuk, majd sütőlapra szórjuk és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt aranybarnára sütjük, közben egyszer átforgatjuk. A sütőből kivéve hagyjuk kihűlni.
A krém hozzávalóit egy tálban habverővel simára keverjük. A fagyasztott málnát villával összenyomkodjuk. 4 pohárban lerétegezzük a morzsát, a joghurtkrémet és a gyümölcsöt.
..
Elkészítési idő:Húsz deka cukrot a tojásokkal meg a vajjal állandóan keverve addig főzzük, amíg az első buborékok meg nem jelennek benne. Ekkor a tűzről levesszük, és helyébe egy másik lábasban ke...
Elkészítési idő: