..
..
A citromfagylaltot keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a vodkát, az apróra vágott mentát, majd elkezdjük kevergetni, miközben a pezsgővel beállítjuk a krémszerű sűrűséget. Hosszú, véko...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPréchauffer le four à 165°C. Verser la pâte à tartiner dans un saladier. Casser les oeufs un à un et mélanger soigneusement. Ajouter progressivement la farine, bien remuer. Beurr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. 160 fokra melegítjük elő a sütőt. 2. Egy 20 cm x 20 cm-es sütőtálat kivajazunk, kilisztezünk, vagy sütőpapírral kibélelünk. Félretesszük. 3. Egy nagy keverőtálban alaposa...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA habtejszínt felverjük, majd hozzáadjuk a túrót, valamint a porcukrot, és alaposan elkeverjük. Belereszeljük egy citrom héját, és összeforgatjuk. A málna nagyjából 4/5-ét villáv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű