Hozzávalók:
30 dkg Hadarik Rita mézes keksz lisztkeverék
7 dkg margarin
12 dkg mézpótló
2 ek édesítő (1:4)
1 db tojás
+ vanília puding
Elkészítés:
Az alapanyagokat alaposan kidolgozzuk, majd pihentetjük 40 percet.
Majd 4 egyenlő részre osztjuk, és egy tepsi segítségével "méretre" nyújtjuk.
Mindegyik lapot kb 10-15 perc alatt megsütjük (itt az a lényeg, hogy egy kicsit keményebbre süssük, mert a puding fogja megpuhítani, nagyon finom lágy lesz az egész).
Majd ha megsültek, meghűltek a lapok, akkor megtöltjük a kész vanília pudinggal.
Alufóliába csomagoljuk, és hagyjuk 5-6 órán át így, de lehet egy egész éjjel.
Nagyon finom, omlós süteményt kapunk.
És ha még turbózni szeretnénk, akkor jöhet egy kis házi csoki a tetejére, és tejfogyasztóknak tejszínhab!! (én régen avval ettem :D )
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk (nem kell a fehérjét felverni). Ezt öntsük sütőpapíros tepsibe, és 170 fokos előmelegített sütőben süssük tűpróbáig (kb. 30 perc). A geszteny...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTálba rakni a tojás sárgáját és az olvasztott margarint , meg a túrót és a cukrot . Összekeverni és bele tenni a vaníliás cukrot a citromok levét, a tejfölt és mazsolát. Ezután k...
Elkészítési idő: 30 -40 perc Nehézség: KözepesElkészítése: Alap: A darált kekszet egy tálba öntjük, hozzáadjuk a porcukrot és a kissé megolvasztott vajat és alaposan összedolgozzuk. Annyi tejet adjunk hozzá, hogy a massz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű