Családireceptkönyv.hu

Grizgaluska


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 tojás
annyi gríz, hogy ne legyen sűrű de híg se legyen
tehettünk bele petrezselymet.

Elkészítés:


A tojásokat felverjük és bele tesszük a grízt, jól elkeverjük, hűtőbe tesszük 20 percre. egy lábasba vizet melegítünk, jól megsózzuk.
Ne rotyogjon a víz csak melegedjen, bele kanalazzuk a galuskát, elzárjuk a tűzet alatta, letakarjuk és hagyjuk, hogy a galuskák megdagadjanak.

Grizgaluska

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Levesbetétek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Sajtgolyó (levesbetét)
Sajtgolyó (levesbetét)

Sajtot lereszelem, sózom, borsozom, hozzáadom a tojást és a lisztet is. Pici golyókat formázok belőle, majd külön fűszeres vízben, vagy közvetlenül a levesben megfőzöm.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
májgaluska keto
májgaluska keto

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mária
PIHE-PUHA GRÍZGALUSKA
PIHE-PUHA GRÍZGALUSKA

A tojásfehérjét villával kemény habbá verem, majd belekeverem a sárgáját, hozzáadom az olajat, a búzadarát, a sütőport, a petrezselyemzöldet, a borsot, összeforgatom és félre tesze...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Házi tészta alaprecept
Házi tészta alaprecept

Só nem kell a tésztába, az a főzővízbe megy, amibe nem kell olaj, csak só. Annyira kell sósnak lennie a víznek, mint a tengernek. Tehát ha négy főre készítünk házi tésztát, a fél...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk