30 dkg juhtúró
30 dkg Rama (szívbarát)
1 tk - Köménymag, lehet egész, vagy őrölt
2 cs - Snidling, vagy lilahagyma
1 tk - Pirospaprika
Figyelni kell az arányokra, pl.: ha 25 dkg a juhtúró, akkor a vajnak is 25 dkg-nak kell lennie.
Lehet vajjal is csinálni, csak akkor nehéz kenni, így jobb ha margarint használsz, mert kenhető.
S még egy nagyon fontos dolog, NE TEGYÉL BELE TEHÉNTÚRÓT, NEM JÓ.
Amúgy mindent beleteszel egy tálba amibe kényelmesen tudod keverni, összedolgozod az egészet, majd beteszed a hűtőbe egy éjszakára, és reggelire tejjel nagyon finom.
Sajtkrém:3 ek liszt, 3 dl tej sűrűre főz. Tűzről levéve teszünk bele 2 db tömlős sajtot'( én sonkásat). Ha kihűlt, megkenjük vele a toast kenyér szeleteket,mindkét oldalát. (16 sze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Edénybe vizet forralunk, majd ha felforrt, félrehúzzuk és beletesszük 20 percre a 40 dkg trappistát, fedővel letakarjuk (a víz lepje el!). 2. Közben elkészítjük a tölteléket...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Először is főzd meg a tojásokat. 2. Közben vágd apróra (vagy reszeld le) a vöröshagymát, szintén apróra a petrezselymet. 3. Hűtsd le a tojásokat, fél-egy percig hideg víz...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz