30 dkg juhtúró
30 dkg Rama (szívbarát)
1 tk - Köménymag, lehet egész, vagy őrölt
2 cs - Snidling, vagy lilahagyma
1 tk - Pirospaprika
Figyelni kell az arányokra, pl.: ha 25 dkg a juhtúró, akkor a vajnak is 25 dkg-nak kell lennie.
Lehet vajjal is csinálni, csak akkor nehéz kenni, így jobb ha margarint használsz, mert kenhető.
S még egy nagyon fontos dolog, NE TEGYÉL BELE TEHÉNTÚRÓT, NEM JÓ.
Amúgy mindent beleteszel egy tálba amibe kényelmesen tudod keverni, összedolgozod az egészet, majd beteszed a hűtőbe egy éjszakára, és reggelire tejjel nagyon finom.
1. A zselatint célszerű előző este elkészíteni. 2. A tojásokat, az uborkákat, a paprikát, sonkát apró kockákra vágjuk. 3. Hozzáadjuk a tartármártást és összekeverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz80 dkg csirkemellfilé darálva+ 10 dkg füstölt szalonna szintén darálva.ezt összeforgatod fűszerezed.só,bors,fokhagyma,pici delikát.jól össze dolgozod. Lehet bele tenni apróra vágot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Megfőzzük a tojásokat, s hosszában félbevágjuk. 2. A sárgáját kiszedjük és összekeverjük sóval, borssal, tejbe áztatott zsemlyével, petrezselyemmel. 3. Ezt visszarakjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézLereszeljük a burgonyát, kifacsarjuk, hogy megszabaduljunk a felesleges nedvességtől. Hozzáadjuk a darált húshoz, majd belekeverjük az apróra vágott petrezselymet, fokhagymát, v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű