Duplán baconös karajszeletek zöld fűszeres mackósajttal töltve
Hozzávalók:
• 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
• 1 cs snidling
• 8 cikk mackósajt
• 1 db chili paprika
• friss bazsalikom
• só
• őrölt fehér bors
• 1 cs. szeletelt bacon
Elkészítés:
A snidlinget, bazsalikomot és a chilit apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott snidlinget, bazsalikomot, és chilit elkeverjük a mackósajttal. Ízesítjük sóval és borssal.
A karajszeletek egyik oldalára szeletelt bacont teszünk, halmozunk rá a sajtos töltelékből, felgöngyöljük, baconba tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra helyezzük és előmelegített sütőben 40-45 perc alatt megsütjük
belül 3 darab bécon...ráhalmozni töltelék..felcsavarni..és beconba tekerni
A májat kicsit előfőzzük sótlan vízben. Kihűtés után felszeleteljük. A hagymát apróra vágjuk, kevés zsíron megpároljuk. A szétnyomott, apróra vágott fokhagymát is hozzáadjuk,...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA húst vastagabb szeletekre fölvágjuk, borssal fűszerezzük ízlés szerint, majd a széleit körbetekerjük bacon szalonnával. Egy serpenyőben közben olajat forrósítunk, és mik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a húsokat dolgozzuk fel: kicsontozzuk a sertéscsülköket (a csontokat egy nagy sütőedény aljára helyezzük). Nagyobb darabokra vágjuk a húsát, és felkockázzuk a sertésszívet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A darált húst beízesítjük a fűszerekkel és hozzákeverjük a tojást is. 2. Ha kell, egy kis zsemlemorzsát is szórunk bele, hogy szépen összeálljon. 3. A húsból gombócokat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű