Hozzávalók:
25 dkg margarin
6 evőkanál méz
5 evőkanál cukor
10 dkg csoki
2 evőkanál kakaó
20 dkg kornflex (kukorica pehely)
Citromfacsaró
Egy nagyobb lábasban felforraljuk a hozzávalókat a kukorica pehely kivételével. Amikor felforrt, belekeverjük a kukorica pelyhet, hagyjuk egy kicsit kihűlni, és formázzuk, az – az a citromfacsaró kupaknak a belsejét megtöltjük, és azonnal ki is fordítjuk belőle. Hagyjuk megdermedni és fogyasztható. A kukoricapehely ropog a fog alatt, mint a karamell. (Ha dermedés előtt fogyasztanánk, akkor még nyúlik, ragad és szét is csúszik, nem élvezhető).
A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk, kinyújtjuk és Ramával kikent tepsibe tesszük. A lecsöpögtetett meggyet eloszlatjuk a tésztán, a levet felfogjuk. A krémhez a pudingot a cuko...
Elkészítési idő:1. A hozzávalókat összekeverjük. Egy galuskaszerű tésztát fogunk kapni. 2. Két evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk. 3. A tészta magától fog megfordulni az olajban. Ez a...
Elkészítési idő: 15 perc◾️A pudingot 500 ml tejben megfőzzük. ◾️A rizst a vízzel feltesszük főni és hozzáadjuk a sót is. ◾️Addig főzzük, amíg fel nem issza a vizet. ◾️Ekkor beletesszük a maradék tej...
Elkészítési idő: 35 perc