1 liter tej
20 dkg liszt
10 dkg cukor
3 tojás
vanília
A hozzávalókból palacsintatésztát készítünk és egy 20-35 cm-es kivajazott tepsiben 250 fokon 30 percig sütjük, amíg a teteje aranybarna nem lesz.
Ez a Kondorosi csárda desszertje.baracklekvárral megöntve
ettük.
A porcukrot kikavarjuk a forró vízzel, egyenként hozzáadva a tojások sárgáját. A liszttel elkeverjük a sütőport és a kakaót, majd a cukros masszához adjuk, végül óvatosan beleforga...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A sütőt előmelegítjük 190 fokra. 2. A lisztet a sütőporral elkeverjük, majd a margarinnal és a zsírral elmorzsoljuk. 3. Hozzáadjuk a többi hozzávalót (a kakaó kivételével...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 180°C-ra (légkeverés) és készítsünk elő két tepsit sütőpapírral. Verjük a tojásfehérjéket egy csipet sóval félkeményre, majd adagoljuk hozzá a cukrot és verj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkeverni
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű