- kb. 180 g cukormentes keksz
- 1 csomag csokoládépuding
- édesítőszer ízlés szerint
- 500 ml tej
- 250 g mascarpone
- 1 banán
◾️A pudingport kb. 100 ml tejben elkeverjük, a többi tejet pedig melegíteni kezdjük.
◾️Ha felmelegedett, hozzáadjuk a pudingport, az édesítőt és sűrűre főzzük. Ezután megvárjuk míg kihűl.
◾️A kihűlt pudingot a mascarponéval kikeverjük.
◾️A banánt felkarikázzuk.
◾️A poharak aljába tördelünk egy réteg kekszet (lehetnek nagyobb darabok).
◾️Erre kerül 1 adag krém, majd pár karika banán és tördelt keksz.
◾️Végül jöhet a következő réteg krém.
◾️Ezután néhány órára hűtőbe tesszük és fogyaszthatjuk is.
Díszítésként még aprított keksszel és banánnal valamint olvasztott csokival díszíthetjük.
--a joghurtot elkeverjük a zselatinnal ,+ a cukor -felmelegítjük (de nem forraljuk) - félig kihűtjük -a gyümölcsöt daraboljuk -a tejszínt felverjük és a langyos joghurthoz keve...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA dióbelet durvára vágjuk, a háztartási kekszet kisebb darabokra tördeljük. A vajat egy lábasba tesszük, és közepes lángon megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a cukrokat, a vizet és a...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA lágy vajat elmorzsoljuk a kekszreszelékkel. Utána hozzáadjuk a darált diót, porcukrot és az összes többi hozzávalót. A mazsolát kb félórával előtte egy kis meleg vízbe, vagy ha v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű2 tojásfehérje, pici citromlé és 25 dkg porcukor.. fényesre keverve.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű