--35 dkg csirkemáj
- 2 közepes vöröshagyma
-2-3 gerezd fokhagyma
- 10 dkg vaj,só
-2 teáskanál majoránna
-1 teáskanál őrölt szegfűbors
-1 tk .őrölt fekete bors
--a vaj 2/3 -át egy serpenyőben kisebb lángon felolvasztjuk
---a hagymát felszeleteljük,a vajon 5 percig sütjük
ezután hozzáadjuk a tisztitott ,mosott lecsepegtetett májat
---fűszerezzük,borssal,majorannával,szegfűborssal
-kb.10 -12 percig közepes lángon sütjük
- az utolsó percben adjuk hozzá a fokhagymát és a sót + a megmaradt vajat
-leturmixoljuk és hűtjük
-aki szereti tehet bele 1-2 kanál mustárt is
1. A Medvesajtot villával össze kell törni, a fokhagymát apróra összevágni és az összes hozzávalót alaposan összekeverni.
Elkészítési idő:A tonhalat lecsepegtetjük, majd alaposan kikeverjük a vajjal és a majonézzel.
Elkészítési idő: 10 perc1. A hozzávalókat összekeverjük, hűtjük.
Elkészítési idő: