--35 dkg csirkemáj
- 2 közepes vöröshagyma
-2-3 gerezd fokhagyma
- 10 dkg vaj,só
-2 teáskanál majoránna
-1 teáskanál őrölt szegfűbors
-1 tk .őrölt fekete bors
--a vaj 2/3 -át egy serpenyőben kisebb lángon felolvasztjuk
---a hagymát felszeleteljük,a vajon 5 percig sütjük
ezután hozzáadjuk a tisztitott ,mosott lecsepegtetett májat
---fűszerezzük,borssal,majorannával,szegfűborssal
-kb.10 -12 percig közepes lángon sütjük
- az utolsó percben adjuk hozzá a fokhagymát és a sót + a megmaradt vajat
-leturmixoljuk és hűtjük
-aki szereti tehet bele 1-2 kanál mustárt is
1. A túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia. 2. Az uborkát és a hagymát megtisztítju...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA dióbelet szárazon felhevített serpenyőben pár pillanat alatt illatosra pirítjuk, majd mozsárban kissé összetörjük. Hűlni hagyjuk. A natúr sajtot egy tálkában kikeverjük a tejszí...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A tojásokat apróra vágjuk, és összekeverjük a többi hozzávalóval. Frissen érződjön inkább túl fűszeresnek, mert a tojás magába szívja az ízesítőket. 2. Pár óra hűtés után fo...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a vajat és a sót, habosra keverjük, majd a fűszereket és a finomra vágott fűszernövényeket is belekeverjük. 2. Töltelékként tálaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz