--35 dkg csirkemáj
- 2 közepes vöröshagyma
-2-3 gerezd fokhagyma
- 10 dkg vaj,só
-2 teáskanál majoránna
-1 teáskanál őrölt szegfűbors
-1 tk .őrölt fekete bors
--a vaj 2/3 -át egy serpenyőben kisebb lángon felolvasztjuk
---a hagymát felszeleteljük,a vajon 5 percig sütjük
ezután hozzáadjuk a tisztitott ,mosott lecsepegtetett májat
---fűszerezzük,borssal,majorannával,szegfűborssal
-kb.10 -12 percig közepes lángon sütjük
- az utolsó percben adjuk hozzá a fokhagymát és a sót + a megmaradt vajat
-leturmixoljuk és hűtjük
-aki szereti tehet bele 1-2 kanál mustárt is
A diót áztassuk be forró vízbe. Hagyjuk egy-két órát állni. A gombát tisztítsuk meg, vágjuk össze. A vöröshagymát és a fokhagymát vágjuk apróra. Egy serpenyőben forrósítsunk ol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, megpucoljuk, és villával összetörjük. Megsózzuk, megborsozzuk, és belereszeljük a hagymát. Habosra keverjük a vajat, a fölt és a mustárt, ma...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyűa tojásokat főzzük keményre, és nagylyukú sajtreszelőn reszeljük le. A lilahagymát vágjuk apróra, és keverjük a lereszelt tojáshoz a majonézzel, tejföllel, és a mustárral együtt. S...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűVágd apróra a sonkát és a hagymát, keverd habosra a vajat, majd keverd össze az eddigieket a tejföllel, a vöröshagymával, ízlés szerint mustárral, illetve petrezselyemzölddel. Hasz...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű