1 kg csirkeszárny
-natur kukoricapehely ( corn flakes )
-só, bors.
-1 kávéskanál fokhagyma granulátum
-1 kávéskanál örölt chili
-tojás a panirhoz
-,liszt a panirhoz
-zsiradék a sütéshez
lkészités . A csirkeszárnyakat megtisztitjuk ,a forgóknál elvágjuk a szárnyvégeket levágjuk.. A húst sózzuk ,alaposan befüszerezzük és 20-30 percre a hütőba tesszük
A kukoricapelyhet össze morzsoljuk A szárnyakat lisztbe.tojásba és az összezúzott kukoricapehelybe forgatjuk . Bő forró zsiradékban szép pirosra sütjük
A burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5 percen át főzzük, majd leszűrjük. A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük, leszűrjük és a burgonyához kev...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű40 dkg kockákra vágott csirkemellet kevés olajon megpirítottam,só,bors,majoranna ízlés szerint.2 db kígyóuborkát,1 fej lila hagymát,1 kaliforniai paprikát,1 lecsó paprikat,1-1 Lid...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet hosszában kettőbe vágjuk, így négy vékony szelet hús lesz. Átkenjük mindkét oldalukat a fűszerekkel. A vajat felmelegítjük és a húsok minkét oldalát aranybarnára süt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű