1 kg csirkeszárny
-natur kukoricapehely ( corn flakes )
-só, bors.
-1 kávéskanál fokhagyma granulátum
-1 kávéskanál örölt chili
-tojás a panirhoz
-,liszt a panirhoz
-zsiradék a sütéshez
lkészités . A csirkeszárnyakat megtisztitjuk ,a forgóknál elvágjuk a szárnyvégeket levágjuk.. A húst sózzuk ,alaposan befüszerezzük és 20-30 percre a hütőba tesszük
A kukoricapelyhet össze morzsoljuk A szárnyakat lisztbe.tojásba és az összezúzott kukoricapehelybe forgatjuk . Bő forró zsiradékban szép pirosra sütjük
Állítsd a sütőt 200 C fokra. Keverd össze a mézet, mustárt, olajat és a sót, borsot. Forgasd a pácba a csirke darabokat. Törd apróra a a kukoricapelyhet. Szedd le a húsról a fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat jól megmosom, megszárítom. Ezután bedörzsölöm a fűszerekkel. Mehet is egy tepsibe. A hagymákat megtisztítom és így egészben teszem a húsok mellé. A tetejét megl...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A húst megmossuk és felszeleteljük. ◾️Kicsit kiklopfoljuk, és minden szeletet ízesítünk sóval, borssal és majorannával. ◾️Ezután a sajtot annyi szeletre vágjuk, amennyi hús s...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA krumplikat meghámozzuk, lereszeljük és fél órán át állni hagyjuk, majd leöntjük a levét. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, alaposan összekeverjük a masszát, és egy forró serpenyőbe...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz