1 kg csirkeszárny
-natur kukoricapehely ( corn flakes )
-só, bors.
-1 kávéskanál fokhagyma granulátum
-1 kávéskanál örölt chili
-tojás a panirhoz
-,liszt a panirhoz
-zsiradék a sütéshez
lkészités . A csirkeszárnyakat megtisztitjuk ,a forgóknál elvágjuk a szárnyvégeket levágjuk.. A húst sózzuk ,alaposan befüszerezzük és 20-30 percre a hütőba tesszük
A kukoricapelyhet össze morzsoljuk A szárnyakat lisztbe.tojásba és az összezúzott kukoricapehelybe forgatjuk . Bő forró zsiradékban szép pirosra sütjük
A megtisztított csirkét feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel és az apróra vágott foghagymával összekeverjük. A csirkedarabokat beleforgatjuk, kiolajozott tepsibe egymás mellé ren...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Az őzgerincformát kibéleljük a baconnal, a szeleteknél legyen fél centi átfedés és a széleket felváltva lógassuk ki jobb és bal oldal...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst lefejtjük a csontról. Félbevágjuk, hogy 1 mellből 4 szeletet kapjunk. 2. Gyengén kiveregetjük, megsózzuk, lisztben elkeverjük a borsot, ebbe nyomkodjuk a hússzeleteke...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet kettészedjük, kiszedjük belőle az inakat, majd félbevágjuk, és kiklopfoljuk őket. Picit sózzuk meg a húsokat. Az előkészített csirkemelleket egy evőkanálnyi olajon,...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes