-80 -85 dkg darálthús ( lehet sertés,pulyka )
-25 dkg reszelt sajt
-1- tojás
reszelt fokhagyma
- , só, bors
Panirhoz
- dúrvára őrőlt kukoricapehely + zsemlemorzsa
a kettőt ősszekeverjük
liszt, tojás, zsiradék a sütéshez
-Jól összegyúrjuk a hozzávalókat, majd
-gombócokat formálunk a masszából
(Kb. 10 domboc lesz ebből a mennyiségből.)
ellapogatjuk 1/2 órára a hütöben pihentetjük
majd
panirozzuk,liszt ,tojás és a kukoricapehely +zsemlemorzsa keveréke
- nem túl forró olajban kisütjük.
Rizzsel, burgonyapürével isteni.
A vöröshagymát megtisztítjuk, és finomra aprítjuk. A gombát megmossuk, apróra vágjuk. A fokhagymákat megtisztítjuk, kivesszük a közepét, összetörjük. Az olajon a vöröshagymát meg...
Elkészítési idő:A hús ne legyen zsíros, közöljük a hentessel, hogy kocsonyába lesz. Megmossuk és ketté illetve három darabba vágjuk. A körmöket a hentesnél feldaraboltattjuk, jól megmossuk, a sző...
Elkészítési idő: 5 óraOlivaolajon megpirított fokhagymát és vöröshagymát, gombát, só és bors, hozzákevertem a sűrített paradicsomhoz és a hámozott paradicsomhoz. Fűszereztem friss bazsalikommal és oregá...
Elkészítési idő: